Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 16 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

John Legend en Chrissy Teigen delen eerste familiefoto met z’n vijven

De liefde hangt in de lucht in het huis van John Legend en Chrissy Teigen. De twee vierden Valentijnsdag groter dan vorig jaar, na het verwelkomen van hun dochter Esti Maxine afgelopen maand. Op 15 februari deelde John Legend dan ook een foto op Instagram met de familie van vijf, aangekleed en lachend in hun beste valentijnsoutfits.

Een nieuwe toevoeging deze Valentijn

Afgelopen januari liet het koppel weten dat dochter Esti Maxine gezond en wel ontvangen was in de familie. Samen met andere dochter Luna Simone (6) en hun zoon Miles Theodore (4) straalt het vijfkoppige gezin op de foto: een valentijnsdag vol familieliefde dus. John Legend schreef dan ook in de caption: “I had the best Valentine’s dates last night.”

Chrissy Teigen was iets minder romantisch, haar caption luidde namelijk: “Excuse the spit up!! We are doing the best we can lol”. Ze windt er geen doekjes omheen: het ouderschap is zwaar, maar het is het ook zeker waard. Wij doen het haar in ieder geval niet na: Ze straalt een maand na de bevalling in een prachtige aansluitende jurk en looks better than ever.

Vader van drie

The Wall Street Journal interviewde John Legend over het vaderschap, vooral nu hij drie kinderen heeft. De zanger antwoordde hierop: “It was making me emotional the first two nights we were home because I just felt the love expand in the house and I felt the excitement”. Dat de All Of Me zanger een echte familieman is, daar kunnen wij in ieder geval niet omheen. Hij pakte dan ook alles uit de kast deze Valentijnsdag en stond in matching outfits met zijn kinderen en vrouw op het eerste officiële familieportret.

Love is in the air

Blijer kunnen de volgers niet zijn voor de familie, en dit blijkt ook uit de liefdevolle reacties op de foto. Zo reageert een volger: “What a beautiful, talented and loving family”, en een andere volger is het daar ook mee eens: “Happy Valentine’s day Legends”.

John Legend legt uit waarom hij niet meer bevriend is met Kanye West

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.