Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 21 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner post bikinifoto’s in de sneeuw en het heeft alles te maken met deze Nederlander

Kendall Jenner heeft wederom bewezen dat winter niet hoeft te betekenen dat je je warm moet kleden, want ze poseert voor haar meest recente Instagram-foto in een stringbikini en furry snowboots. Daarmee voegt ze zich bij een lange rij celebrities die bikini’s in de sneeuw droegen. Zo zagen we eerder Rihanna, Vanessa Hudgens en Dua Lipa in de bikini-in-the-cold-trend.

Toch doet Kendall het nét even iets anders, want ze refereert aan een Nederlander in haar post.

Kendall Jenner in bikini

Op Instagram zien we hoe Kendall haar nieuwste outfit deelt en die is maar weinig verhullend. Het topmodel post in een zwarte stringbikini en draagt hoge furry snowboots onder de look. Het is niet de eerste keer dat Kendall Jenner een bikini en laarzen aantrekt bij temperaturen onder het vriespunt. Zo zagen we haar in december 2018 in een soortgelijke look en maakte Kourtney Kardashian de look zelfs na in een eigen, spottende versie.

Nu brengt Kendall Jenner de look terug in 2022 en daarmee refereert ze direct aan een Nederlander. In de caption schrijft ze namelijk, “Wim Hof said ice baths”, waarmee ze refereert aan de populaire Wim Hof-methode om ijsbaden te nemen voor je gezondheid.

Op de foto zien we hoe ze in de sneeuw staat tijdens haar wintersport-trip naar Aspen, Colorado. Ze poseert in een dik pak sneeuw en draagt een zwarte stringbikini, grote zonnebril en natuurlijk de furry snowboots van Miu Miu’s Fall 2021-collectie.

Fans trollen Kim Kardashian onder nieuwe make-uploze bikinifoto op Instagram

Reacties

De look zorgt natuurlijk voor de nodige reacties en ging direct viral op Instagram. Khloé Kardashian schrijft onder de foto, “You better f*** it up!!!!!” en “Yaaaassssss,” en “My girl!!!!!”. Kim reageert simpel met drie vlammetjes, “🔥🔥🔥” en Foodgod, aka Jonathan Cheban, schrijft, “PICS of the YEAR!!” Andere reacties luiden, “HEALTH IS HOT 🤍❤️‍🔥🖤” en, “So THESE are those bikini shots ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥”.

Hier nog een kleine reminder van Kendalls look in 2018:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.