Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 15 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Speculaties na de Super Bowl: zijn Kendall Jenner en ex Devin Booker weer samen?

Kendall Jenner en Devin Booker zoeken elkaar weer op. Althans, dat zijn de geruchten die nu rondgaan. Zou Kendall toch de liefde weer zoeken bij de oude vertrouwde Devin, na een mislukte romance met Bad Bunny?

Wij praten je bij. Keeping up with Kendall. 

Geruchten over Kendall Jenner en Devin Booker

Bijna twee jaar na hun breuk kruisten de paden van Kendall Jenner en ex Devin Booker weer tijdens de Super Bowl op 11 februari. Op een foto van Kylie Rubin, de dochter van Micheal Rubin, is te zien dat Devin Booker in dezelfde VIP-box zat. Je ziet hem op de achtergrond in de laatste foto.

Hoewel Kendall niet te zien is op de foto’s, weten we dat zij ook in deze VIP-box te vinden was. Ze werd later gezien met vrienden en familie, waaronder zussen Kim Kardashian en Khloé Kardashian en BFF Hailey Bieber en Justin Bieber, in de box tijdens de wedstrijd.

Super Bowl Football
AP Photo/David Becker

Wat de geruchten aanwakkert, is het feit dat dit de tweede keer is dat Kendall Jenner met Devin gespot wordt. In juli werden ze allebei gezien op een Independence Day-feestje in het huis van de familie Rubin in de Hamptons.

@hollywire

#kendalljenner & #devinbooker reunited at the Super Bowl👀 #fyp

♬ original sound – Hollywire

Bad Bunny was er ook

Na haar breuk met Devin, viel Kendall Jenner voor de charmes van Bad Bunny. Ze maakten vorig jaar hun relatie bekend met een gezamenlijke Gucci-campagne. Toch duurde de publieke romance niet heel lang. Eind 2023 kwam de relatie tot een einde. Toen Bad Bunny’s stem te horen was op de achtergrond van een NYE-story van Kendall, ging de geruchtenmolen weer even draaien. Toch lijkt het er nog steeds op dat de twee uit elkaar zijn.

Omdat zo ongeveer heel Hollywood aanwezig was bij de Super Bowl, mocht Bad Bunny ook niet ontbreken. Hij vloog ook naar Las Vegas voor de NFL-finale, maar bekijk de wedstrijd vanuit een andere VIP-box dan Kendall en Devin.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.