Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner en Hailey Bieber worden geprankt in deze hilarische TikTok-video

Als je de Kardashian-Jenners al langer volgt, weet je dat ze niet vies zijn van een prank hier en daar. En die beroemde pranks doen ze niet alleen binnen de familie, ook andere celebrities moesten er eerder vorig jaar aan geloven. Dit keer zijn de rollen omgedraaid, want Kendall Jenner en Hailey Bieber worden nu geprankt op TikTok door Justine Skye.

Ze belde, net als de Kardashians, andere celebrities via FaceTime.

Kendall Jenner en Hailey Bieber: prank op TikTok

Zangeres Justine Skye deed mee aan de TikTok-trend om mensen te gaan FaceTimen en meteen te zeggen dat je erg druk bent met de tekst, “Hey! I’m super busy right now, can I call you right back?” En gelukkig heeft Justine een contactenlijst vol bekende mensen, waardoor de prank nog hilarischer wordt.

In een video zien we de verschillende telefoontjes die ze heeft gemaakt. Van producer Timbaland (die verbijsterd kijkt van begin tot eind) tot Hailey Bieber (die als ‘Hail $tonez’ in haar contacten staat en antwoordt met “You called me?”). Het beste telefoontje is die met Kendall Jenner, die haar oproep beantwoordt terwijl ze in bad zit.

TikTok-video

Justine post de TikTok-video vervolgens op Instagram met de tekst, “LMFAO! I’ve been wanting to do this TikTok for a min 😂.” De reacties op de prank kwamen snel en iedereen vond de video natuurlijk hilarisch. Stephanie Shepherd, Kim Kardashian-West’s voormalig assistent, reageerde op Kendalls vriendschap door op te nemen in bad. “Lmao Ken in the tub that’s a best friend”.

Kendall Jenner en Justine Skye gaan al langer met elkaar om. Zo zagen we in 2015 al foto’s van hen samen. Ook Bella Hadid werd gebeld, maar nam niet op. Daar reageert het model later op onder de video. “I’m deDsssss bitch I shoulda answered this is too funny.” Het lijkt erop dat Justine nog genoeg beroemde mensen in haar contactenlijst heeft staan. Tijd voor een tweede ronde.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.