Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 11 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner, Kim Kardashian en Hailey Bieber delen throwbacks op Instagram voor verjaardag Kylie Jenner

Niemand minder dan Kylie Jenner is gisteren 24 jaar geworden. De Kardashians kennende betekent dat dat het hoog tijd is voor een feestje. Om Kylie alvast te feliciteren plaatsen zus Kendall Jenner en Hailey Bieber throwbacks op Instagram. Ook halfzus Kim Kardashian brengt een ode aan Kylie Jenner met een post waarin foto’s van vroeger en nu te zien zijn.

Happy birthday, Kylie.

Kylie Jenner viert 24ste verjaardag

Kylie Jenner vierde gisteren haar 24ste verjaardag en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zoals de Kardashians dat altijd doen, zal een groot feest niet uitblijven, maar voor nu wordt het feestje vooral gevierd op Instagram. Zus Kendall Jenner postte verschillende foto’s op haar Instagram Stories als ode aan haar zus Kylie Jenner. Ze deelt kinderfoto’s van hen samen, maar ook een foto van hun matching outfits tijdens het Met Gala in 2019.

“Happy birthday to my baby sister” schrijft Kendall naast een foto van de twee op het strand. Daarna deelt ze een foto van vroeger waarop Kendall haar zusje Kylie knuffelt. Daarbij schrijft ze, “I will hold you like this forever and ever.”

Instagram / @kendalljenner
Instagram / @kendalljenner

Ook vriendin van de familie Hailey Bieber duikt terug in haar fotoboeken van vroeger en post een foto met Kylie Jenner op haar Instagram Stories. Op de foto zijn Kylie en Hailey te zien in hun tienerjaren. Hailey Bieber schrijft bij de foto, “Happy birthday to the queen @kyliejenner, love you beautiful kind soul!”

Instagram / @haileybieber

De verjaardagsboodschap van Justin Bieber voor zijn vrouw Hailey is relationship goals

Felicitaties op Instagram

Natuurlijk kon halfzus Kim Kardashian niet achterblijven met een uitgebreide post voor haar zus Kylie Jenner. Ze deelt een selectie aan foto’s van vroeger en nu en schrijft bij de foto’s, “Kylie baby 24 karat gold birthday today!!! @kyliejenner you really have a heart of gold and a soul of platinum! I am so proud to be your sister. You always stay so true to yourself always and it’s so admirable to watch you grow up being the best mom.”

Ook Khloé Kardashian deelt een selectie aan foto’s met zus Kylie Jenner en schrijft een uitgebreide caption voor Kylie op Instagram.

Kim Kardashian werd gisteren 40 en Kris Jenner organiseerde een surprise party

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.