Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 11 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Virgin River seizoen 4: alles wat we weten over de cast, het verhaal en de releasedatum

De Netflix-Original Virgin River heeft ons aan de buis gekluisterd sinds de eerste aflevering van de serie. Een paar weken geleden verscheen het derde seizoen op Netflix en natuurlijk hebben we die ook alweer afgekeken, waardoor het wachten op seizoen 4 officieel is begonnen. En het lijkt erop dat een vierde seizoen van Virgin River ook gaat komen.

We vertellen je alles over de cast, het verhaal en de releasedatum.

Virgin River: seizoen 4

Is een vierde seizoen al bevestigd? Officieel heeft Netflix nog geen vierde seizoen bevestigd, maar er zijn sterke aanwijzingen dat Virgin River opnieuw wordt verlengd met een nieuw seizoen. Volgens die aanwijzingen zou het filmen van seizoen 4 deze zomer al beginnen. Het is vrijwel zeker dat Netflix de fans op een vierde seizoen gaat trakteren, want de serie staat keer op keer in de top 10 van de streamingdienst.

Waar gaat het vierde seizoen dan over? Aan het einde van seizoen 3 waren er behoorlijk wat vragen onbeantwoord. Wie is bijvoorbeeld de vader van de ongeboren baby van Mel? Is het Jack of toch haar vorige man Mark? Het goede nieuws is dat showrunner Sue Tenney in juli aan TVLine vertelde dat het iets is dat “we aan het eind van seizoen 4 gaan ontdekken.” En dat lijkt dan weer op een bevestiging van Virgin River seizoen 4.

Wanneer komt Virgin River S4?

Blijft de cast dan ook hetzelfde? We kunnen nog niet bevestigen of iedereen terugkeert voor het vierde seizoen, maar we zijn er bijna zeker van dat de grote namen Mel (Alexandra Breckenridge), Jack (Martin Henderson), John (Colin Lawrence), Charmaine (Lauren Hammersley), Hope (Annette O’Toole) en Doc (Tim Matheson) terugkeren. Hoewel het filmen deze zomer begint, kunnen we nog geen concrete releasedatum geven maar er wordt geschat dan Virgin River seizoen 4 in het midden van 2022 verschijnt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.