Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 13 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner snijdt een komkommer en wordt nu massaal uitgelachen om haar techniek

De kans is groot dat je het vandaag al voorbij hebt zien komen maar zo niet.. here we are! In de nieuwste aflevering van The Kardashians krijgt topmodel Kendall Jenner trek en ze besluit om een salade te maken. Niks geks, zou je denken. Moeder Kris twijfelt overduidelijk aan de technieken van haar dochter en roept dan ook om een chef-kok. Kendall wil het echter zelf oplossen en begint te snijden.. maar de techniek is wel héél erg gek. Fans kunnen dit fragment dan ook niet loslaten en het gaat momenteel viral op TikTok.

WHUUUUUT?

Kendall en de komkommer

Alles wat de Kardashian-Jenner familie doet wordt op de een of andere manier wereldnieuws. Wij dragen daar graag aan bij want sommige dingen moeten we écht even bespreken. Die techniek van Kendall bijvoorbeeld. Sure, we hadden ook niet gedacht dat de familie elke avond zelf in dek keuken staat, maar dat het snijden van een komkommer toch wat lastig blijkt te zijn is voor veel mensen lastig te begrijpen. Moeder Kris kijkt ook erg bedenkelijk en kan het dan toch niet laten om de chef er nogmaals bij te roepen. Kendall probeert de situatie nog te redden door te zeggen dat de camera niet moet inzoomen omdat ze geen ‘professional’ is.

@georgettepollock

The face Kris makes when she realises she forgot to teach Kenny the basics. IM SCREAMING 😭 #thekardashians #krisjenner #kendalljenner #cuttingcucumbers

♬ Originalton – Meow 😩

@el.jefe960

Omg how does #kendalljenner not know how to properly cut a #cucumber ? Lol

♬ original sound – El.Jefe👅

Crazy, right? Hoe moeilijk kan het snijden van een komkommer nou zijn? Mensen reageren dan ook onder de video met: “it doesn’t need cooking skills, just common sense😂😂” en “No wonder why she asked Chef to do it.” Veel TikTokkers vinden het moment hilarisch en maken een eigen versie:

@angelaaaaguilarrr

I was so disappointed in how she cut the cucumber #thekardashians #kendalljenner #fyp#theaguilars Fake knife

♬ original sound – E! Entertainment

@jessweslie

POV Kendall Jenner cutting a cucumber #10MillionAdoptions #FindYourEdge #kardashians #kardashianshulu #kendalljenner

♬ original sound – Jessica Weslie Arena

Dit is waarom je een komkommer moet pletten voordat je ‘m eet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.