Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Kendall Jenner heeft nu rood haar en deelt foto op Instagram

We hebben Kendall Jenner de afgelopen maanden veel verschillende haarlooks gezien, van haar ombré-blonde extensions tot haar XXL-lengte en curtain bangs in jaren 70-stijl. Toch heeft Kendall tot nu toe alleen voor haar signature bruine lokken gekozen, tot nu. Het topmodel deelt een reeks foto’s van achter de schermen bij de Prada-show tijdens Milan Fashion Week met een nieuwe haarkleur.

En het staat haar geweldig.

Kendall Jenner heeft rood haar

Op de catwalk van de Prada-show liep Kendall Jenner met haar nieuwe haarkleur. Vlak na de show plaatst ze een mirror selfie achter de schermen waarop te zien is dat haar stylisten aan het werk zijn op haar Instagram Stories. Kendall voegde een eenvoudige roodharige “👩🏻‍ “-emoji toe – voor het geval dat haar nieuwe look niemand was opgevallen.

Instagram / @kendalljenner

Na de selfie repostte Kendall Jenner een foto van hair stylist Guido Palau, die op haar Instagram Stories schreef, “👩🏻‍🦰 for @prada.”

Het lijkt erop dat Kendall een soortgelijke roodharige look heeft gekozen voor haar nieuwe i-D magazine covershoot, waarbij ze een kort rood kapsel rockt. Kendall deelde nog een foto achter de schermen van de i-D-shoot en plaatste een tweede selfie in spiegelbeeld op haar Stories met het bijschrift “bts @i_D”, op die foto zien we de nieuwe haarkleur van Kendall Jenner in alle geuren en kleuren.

Instagram / @kendalljenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.