Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 25 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

De hairstylist van Hailey Bieber deelt deze geniale hack voor het krullen van je haar op TikTok

Van beach waves tot veerkrachtige golven, er zijn eindeloze krullende kapsels om mee te experimenteren. Maar voordat we op de zaken vooruit lopen, is het belangrijk om de basistechniek onder de knie te krijgen. Gebruik je een stijltang of een krultang? Als je kiest voor dat laatste, deelt de hairstylist van Hailey Bieber, Jen Atkin, nu een geniale hack op TikTok.

En die wil je kennen.

Hairstylist Hailey Bieber deelt hack

Hairstylist van menig A-lister, Jen Atkin, is geen onbekende in het delen van een paar tips op Instagram en TikTok. Meest recentelijk deelde de pro, wiens klantenlijst Hailey Bieber, Kendall Jenner en Dua Lipa omvat, deze supereenvoudige hack voor degenen onder ons die moeite hebben om een ​​krultang te gebruiken en dan vooral met het navigeren van de krultang door je haar.

De oprichter van haarverzorgingsmerk OUAI noemde de techniek die ze gebruikt “twist and pull”. Als je nu denkt dat dit heel moeilijk klinkt, think again. Het enige wat je hoeft te doen is een stuk haar in je krultang te klemmen en tegelijkertijd de tang van het hoofd weg te draaien terwijl je het naar beneden trekt. Herhaal dit vervolgens en je krijgt de mooiste krullen in je haar.

@jenatkinhair lmk if you wanna see a slowed down version too 👩🏻‍🏫 #hairhacks #beachwaves #hairtutorial ♬ original sound – JEN ATKIN

Jen gebruikt natuurlijk een professionele krultang, maar ze geeft ook advies voor mensen die een krultang met een klem gebruiken. “you can actually just lift [it] if it’s super tight on your curling iron […] so it’s not going to give you any dents or creases. I like to stay from mid-length to the ends from the mid-way back.” Daarmee zorgen we er in no-time voor dat we er net zo bijlopen als Hailey Bieber, Dua Lipa en Kendall Jenner…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.