Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner lanceert 818 Tequila en wij vertellen je er alles over

De Kardashian-Jenners hebben er wederom een nieuwe business bij. En het is geen kledinglijn of cosmeticamerk, maar een tequilamerk. Kendall Jenner neemt de drankindustrie over met haar merk 818 Tequila en de details van het merk zijn veelbelovend.

We vertellen je alles over het nieuwe tequilamerk van Kendall Jenner.

Kendall Jenner lanceert 818 Tequila

Kendall Jenner kondigde haar nieuwe merk gisteren aan via Instagram. Ze toonde foto’s van de ontwikkeling van het product, waar ze de afgelopen vier jaar in het geheim mee bezig is geweest. Zo ging ze zelf naar de distilleerderij en was ze het recept continu aan het bijschaven. Het gezicht achter het merk was lange tijd anoniem, tot ze gisteren op Instagram bekend maakte dat het haar eigen tequilamerk is.

“Al bijna 4 jaar ben ik bezig om de best smakende tequila te maken. Na tientallen blinde smaaktesten, uitstapjes naar onze distilleerderij, anoniem deelnemen aan wereldproefwedstrijden en WINNEN, denk ik dat we het 3,5 jaar hebben gedaan!” schrijft ze op Instagram. “Dit is alles wat we het afgelopen jaar hebben gedronken en ik kan niet wachten tot alle anderen dit in handen hebben om er net zo van te genieten als wij!” Kendalls post kreeg meer dan 5,5 miljoen likes. Er is nog geen releasedatum bekend.

Reacties

Niet alleen Kendall is enthousiast over haar tequila, ook zussen Kylie Jenner en Kim Kardashian zijn nu al fan. “KENDALL !!!!! Ja !!! Ik heb al het harde werk en de LIEFDE gezien die je in 818 hebt gestopt !!! En je deed het: de beste tequila,” schreef Kylie onder haar foto. Ook Kim Kardashian zette het drankje in haar Instagram Story. Kim, die normaal geen druppel alcohol drinkt, schrijft dat deze tequila haar aan het drinken heeft gezet.

Instagram / @kimkardashian

En natuurlijk is ook moeder Kris Jenner apetrots op dochter Kendall. Ze schrijft op Twitter trots te zijn op haar dochter en op al het harde werk wat ze in de drank heeft gestopt. Kendalls 818 Tequila heeft inmiddels al acht (!) awards gewonnen, mede door de noten van “Pecantaart, zoete aardappel en karamel.” Wij zijn maar wat benieuwd. Iemand shots?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.