Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 30 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kendall en Kylie Jenner lijken net een tweeling in deze nieuwe foto’s op Instagram

Dat Kendall en Kylie Jenner best wel wat van elkaar weg hebben is natuurlijk niet zo gek, aangezien de twee zussen van elkaar zijn. Maar in een fotoshoot voor Kylie Cosmetics lijken de twee sterren wel een tweeling en zijn ze zowat niet van elkaar te onderscheiden.

Wow, wij moesten even twee keer kijken.

Lipliner

Rond 2014 was de hele wereld in de ban van de volle lippen van Kylie Jenner en werd zij als de koningin van de overlined lip-look beschouwd. Zo ontstond er destijds een ware trend om Kylie’s look te recreëren: herinner je je de Kylie Jenner Lip Challenge nog, waarbij mensen een shotglaasje of waterflesje om hun lippen plaatsten en lieten vacuüm zuigen waardoor hun lippen groter werden? Daarnaast gingen Kylie’s lip-kits als warme broodjes over de toonbank.

Toch lijkt het er de laatste jaren op dat Kendall haar jongere zus Kylie van de troon heeft gestoten als het gaat om het overlinen van lippen. Make-up artiest Mary Phillips, die onder andere sterren zoals Hailey Bieber en Dua Lipa transformeert, plaatste laatst een foto van Kendall’s look op Instagram.

Op deze foto is Kendall te zien met een mooie peachy make-up look. Wat voornamelijk opvalt zijn de overlined lippen met de prachtige natuurlijke gloss eroverheen, waarover fans mega enthousiast waren.

Tweeling

Deze overlined lips-look van Kendall lijkt voorlopig nergens heen te gaan, want in veel van haar recente foto’s is zij hiermee gespot. Zo óók op de foto’s voor de nieuwe Kendall x Kylie make-up collectie van Kylie Cosmetics.

Op de foto zijn Kendall en Kylie Jenner samen te zien met een soortgelijke make-up look, omringt door prachtige lichtpaarse bloemen. Wat vooral opvalt op de foto, is dat de zussen als twee druppels water op elkaar lijken. Met de vollere lippen van Kendall, zouden de twee zo door kunnen gaan als een tweeling.

Nieuwe Kendall x Kylie make-up lijn

Na het succes van de eerste make-up samenwerking van de Jenner-zussen, zal er op 6 april een tweede Kendall x Kylie collectie komen, uitgebracht door Kylie Cosmetics. Voor wie niet kan wachten, is op de Instagram van het bedrijf al een voorproefje te vinden.

Er zullen verschillende make-up producten uitgebracht worden, waaronder een lipgloss, verschillende lip-potloden én een prachtig oogschaduw-palet.

Laat die nieuwe collectie maar gauw komen, want de lip-look van Kendall is jaloersmakend en die willen wij zo snel mogelijk uitproberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.