Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 30 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Rihanna deelt haar geheim voor een ‘filter look’ in make-up tutorial op Instagram

Zwanger of niet: Rihanna ziet er altijd ge-wel-dig uit. Dat heeft de iconische zangeres de afgelopen maand wel bewezen. Zo werd ze gespot in looks zoals deze door Cleopatra geïnspireerde outfit en in deze combinatie van een croptop met bontjas. Naast haar outfits, zijn ook altijd haar make-up looks on point. Geen wonder dat we allemaal stiekem best wel een beetje op Rihanna willen lijken. Wij hebben goed nieuws voor je: Rihanna heeft namelijk in een make-up tutorial gedeeld hoe zij haar huid er flawless uit laat zien.

Fenty Beauty

Dat de make-up van de 34-jarige zangeres zelf er altijd geweldig uitziet is niet zo gek. In 2017 lanceerde Rihanna namelijk haar make-up lijn Fenty Beauty, dat tot op de dag van vandaag razend populair is. Het merk wordt onder andere geprezen om de uitgebreide shade-reeks aan foundation en concealer kleuren en de indrukwekkende dekking die de make-up biedt.

Rihanna’s make-up tutorial

Op het Instagram van Fenty Beauty heeft niemand minder dan Rihanna zelf een make-up tutorial geplaatst. In deze tutorial laat ze zien hoe ze ervoor zorgt dat haar huid er zó flawless uitziet, dat het lijkt alsof ze een real life filter op haar gezicht heeft.

De resultaten liegen niet.

In de video laat Rihanna zien dat ze voor een verbluffend resultaat -hoe kan het ook anders- twee van haar eigen make-up producten gebruikt. Deze producten zijn de Fenty Beauty Invisimatte Blotting Powder en de Powder Puff Setting Brush 170.

“Let me show you the magic”, zegt Rihanna terwijl ze de poeder lichtjes aanbrengt onder haar ogen met de kwast. “Look at that. LOOK AT THAT”, zegt ze terwijl ze het verschil tussen het oog mét de poeder en het oog zonder het product laat zien.

Wij moeten inderdaad toegeven dat deze truc er veelbelovend uitziet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.