Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 7 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Zo denkt Khloé Kardashian over het kind dat Tristan Thompson met een andere vrouw krijgt

Als je de afgelopen dagen aanwezig was op social media heb je het haast niet kunnen missen. Er is namelijk weer trouble in paradise, want het lijkt erop dat Tristan Thompson opnieuw is vreemdgegaan en een kind verwacht met een andere vrouw. Dit is niet de eerste keer dat de baby daddy van Khloé Kardashian vreemdgaat en het is dus begrijpelijk dat de realityster flink ‘overstuur’ is.

Not again…

De relatie van Khloé Kardashian en Tristan Thompson

In augustus 2016 gingen er voor het eerst geruchten rond dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson aan het daten waren. Het duurde toen niet lang voordat Khloé en Tristan een maand later officieel lieten weten dat ze een koppel zijn. In oktober 2017 maakte Khloé Kardashian op haar Instagram-account bekend dat ze zwanger was van haar eerste kindje en schreef: “My greatest dream realized! We are having a baby!”

Khloé heeft in het verleden openhartig gesproken over de wens van haar en Tristan om een groot gezin te stichten. “He wants to have, like, five or six kids with me, and that’s lovely,” vertelde Khloé in de finale van seizoen 13 van Keeping Up With the Kardashians. “We could start at one and then grow from there. But now, knowing I’m on birth control, it’s really scary. It’s like a really big step.” Het lijkt erop dat Tristan zeker aan dit nummer gaat komen, maar niet alleen met Khloé Kardashian.

Khloé Kardashian onthult dat ze nog een baby wil

Vreemdgaan

Het is niet de eerste keer dat Tristan Thompson vreemdgaat. Toen Khloé in 2018 bijna moest bevallen kwam de hele wereld erachter dat Tristan Thompson was vreemdgegaan. Hij werd namelijk zoenend gespot met een andere vrouw in een club in New York City. Niet lang hierna beviel Khloé van haar dochter True Thompson. Later in hun relatie ging Tristan vreemd met Jordan Woods – de beste vriendin van Kylie Jenner – en dit zorgde er uiteindelijk voor dat het koppel in februari 2019 uit elkaar ging.

Nu lijkt het erop dat Tristan Thompson opnieuw is vreemdgegaan. De on-off partner van Khloé en de vader van haar dochter True, verwacht naar verluidt namelijk een kind met de personal trainer Maralee Nichols. Maralee vraagt Tristan om kinderbijslag en andere zwangerschapsgerelateerde vergoedingen, waarbij wordt beweerd dat zij en Thompson in maart samen een kind hebben verwekt.

Zo zit het tussen Khloé Kardashian en Tristan Thompson na beschuldigingen over vreemdgaan

Reactie Khloé Kardashian

Volgens een bron van People weet Khloé ‘van de baby af’. De bron bevestigt ook dat Khloé en Tristan samen waren op het moment dat het kind werd verwerkt. “Khloé was upset to find out that he cheated again,” vertelt de bron. “She just can’t believe that he is going to be a dad again. It’s just a sad situation to her.”

Het is onduidelijk of Khloé en Tristan op dit moment nog een romantische relatie hebben, maar Khloé reageerde wel een vuur-emoji op een foto die Tristan drie weken geleden van zichzelf plaatste. Toch lijkt het nu echt klaar te zijn tussen de twee en wij snappen wel waarom. Een bron vertelt aan E! News: “They had been working through the cheating rumors for the last couple of weeks, but Khloé told Tristan he lost all of her trust and the relationship could not be repaired. Khloé really tried, but ultimately felt too betrayed by him. She’s done and says she will not go back.”

Tristan Thompson en Khloé Kardashian
Instagram / @realtristan13

Khloé is overigens niet de enige Kardashian-Jenner zus waarover break-up geruchten rondgaan. Khloé haalde deze week op TikTok namelijk uit naar een fan die beweert dat Kylie Jenner en Travis Scott uit elkaar zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.