Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 8 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan los op Twitter door beelden van Christine Quinn in een horrorfilm

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kennen Christine Quinn van Selling Sunset. De makelaar is al sinds het eerste seizoen van de serie te zien en zorgt in elke scène voor genoeg drama. Nu duiken er steeds meer beelden op uit het verleden van de realityster. Twitter heeft nu beelden van Christine tijdens een rol in een horrorfilm in 2011.

Christine, ben jij dat?!?

Christine Quinn

We moeten eerlijk toegeven dat Christine Quinn een van onze favoriete makelaars is in Selling Sunset. Hoewel de realityster soms wel een beetje ver gaat, kunnen we haar zeker waarderen. Ze zorgt er altijd voor dat de hele serie om haar draait en dat is in seizoen 4 van Selling Sunset niet anders. Zo zagen we dat Christine beviel van haar zoon Christian en moest de iconische realityster zich verdedigen voor alle drama uit haar verleden.

In seizoen 4 zagen we dat er twee nieuwe makelaars bij The Oppenheim Group kwamen. Vanessa Villela en Emma Hernan voegden zich toe aan de Selling Sunset-cast en dit zorgde voor extra veel drama. Vanessa probeerde namelijk de relatie tussen Christine en Mary te herstellen maar Mary liet duidelijk weten dat ze de gebeurtenissen uit het verleden niet kan vergeten.

Verlaat Christine Quinn Selling Sunset na de dramatische finale van seizoen 4?

Horrorfilm

Hoewel wij Christine Quinn kennen van Selling Sunset, blijkt het dat de realityster ook actrice is. Er dook vorige week al een oude video op van Christine waarin we haar ontzettend goed horen zingen en nu hebben we ontdekt dat ze in 2011 in een horrorfilm heeft gespeeld. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn in shock.

Christine Quinn heeft namelijk een rol in de film Shark Night 3D. De thriller volgt een groep van zeven vrienden die naar de Golf van Louisiana gaan voor een feestweekend. Het weekend neemt echter een hele andere wending wanneer een haai de groep aanvalt en Jess – gespeeld door Christine Quinn – is een van de eerste slachtoffers in de film.

10 jaar later zijn fans van Selling Sunset totaal in shock dat Christine in een horrorfilm speelde. Ze delen hun reactie over het ontdekken van Christine’s acteercarrière op Twitter. Zo schrijft een fan: “This movie is actually so underrated” en een andere fan schrijft: “Christine Quinn from Selling Sunset being in 2011’s Shark Night just feels correct.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.