Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 8 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian vertelt eindelijk hoe het nu zit tussen haar en ex Tristan Thompson

Het tweede seizoen van The Kardashians was een wervelwind voor Khloé Kardashian. Sinds het cheating scandal met Tristan Thompson naar buiten is gekomen, is er veel gebeurd. Fans en volgers kregen echter geen antwoord op de vraag hoe Khloé en Tristan nu met elkaar omgaan, tot nu. In de derde aflevering van The Kardashians praat Khloé over de situatie.

No time for drama.

Khloé over Tristan Thompson

De kans dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson nog bij elkaar komen in de toekomst is onwaarschijnlijk, dat maakte Khloé duidelijk aan Kris Jenner in de nieuwe aflevering van realityserie. De twee hebben een turbulente relatie gehad, maar het lijkt er nu op dat ze zich in stille wateren bevinden. We’re happy for her.

Kris vraagt in de nieuwe aflevering hoe het met Khloé gaat na de break-up: “Him an I have a great friendship relationship. We get along fine and for my kids I’ll put anything to the side. What’s done is done, so why would I still be holding onto something for? I don’t need to punish him because I’m not getting back together with him.”

Grenzen stellen

Khloé laat weten duidelijke grenzen te hebben gesteld met Tristan. Wanneer zij er niet is past Tristan op de kinderen in haar huis, maar als er geen kinderen zijn is hij ook nergens te bekennen. De Kardashian voegt er dan ook aan toe: “These boundaries are so important to put into place with Tristan, because we’ve done this song and dance a handful of times already. I’ve gotten back with him after a cheating scandal.”

Een messy break-up

De twee gingen uit elkaar in December van 2022, nadat naar buiten kwam dat Tristan was vreemdgegaan en een andere vrouw zwanger had gemaakt. Nadat dit schandaal de wereld in kwam heeft Khloé zich sterk gehouden en liet ze niet veel vrij over hoe het daarna tussen de twee is verlopen. In het nieuwe seizoen zijn we dus – naast de naam van de baby – ook achter verhouding tussen de twee gekomen.

Kim Kardashian draagt hilarisch shirt met grap over Kendall Jenner’s dateleven

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.