Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 25 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is eindelijk bekend: dit is de naam van Khloé Kardashians zoontje

We hebben er maandenlang op moeten wachten, maar nu is de naam van Khloé Kardashians jongste kindje eindelijk bekend. In de eerste aflevering van The Kardashians komen we erachter naar welke naam het kleine mannetje luistert – en wij zijn verliefd op de naam.

En het is inderdaad een naam die begint met de letter T. Maar het is geen Tristan Junior, zoals velen dachten …

De naam van Khloé Kardashians zoontje is … Tatum

Khloé deelt de naam van haar kindje in het derde seizoen van The Kardashians, dat vandaag in première gaat. De naam was niet zomaar gekozen en Khloé geeft aan dat ze het uitzoeken van een passende naam moeilijk vond. “Naming a human is really hard” stelt de realityster in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Khloé, die ook de 5-jarige dochter True Thompson deelt met Tristan, bevestigde in april dat de naam van haar 9 maanden oude zoontje de traditie zou volgen om met een “T” te beginnen, net als de naam van hun dochtertje.

Tatum, dus. Een enige naam, vinden wij. Maar waarom duurde het zolang voordat Khloé de naam met de wereld deelde? “I wanted to meet him and feel him out a little bit,” vertelde Khloé in april tijdens The Jennifer Hudson Show. “At first, he didn’t have a name. Then, he’s been named but I’ve been waiting for the premiere of our show and I didn’t know it was going to be this far out.”

Het derde seizoen van The Kardahsians

Dit is niet het enige nieuws dat uit de serie komt. Wat kunnen we nog meer verwachten in het derde seizoen van The Kardashians? Timothèe Chalamet zullen we waarschijnlijk nog niet voorbij zien komen, maar dat betekent niet dat het seizoen saai wordt. In seizoen twee konden we nog Pete Davidson zien , maar dat zal dit seizoen niet meer het geval zijn. Ook zal dit het seizoen zijn waarin de trouwerijen van Kourtney en Travis Barker onder de loep worden genomen. Uit de trailer kunnen we opmaken dat Kim en Kourtney Kardashian hier uiteindelijk nogal wat onenigheid over hebben gekregen.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.