Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 9 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Heeft Kim Cattrall een rol in Emily in Paris? Fans denken van wel en dit is waarom

Het duurt niet lang meer voordat het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix verschijnt. Kim Cattrall verscheen op de officiële première en dat brengt nóg meer geruchten over haar verschijning in de serie. Zou Kim aka Samantha Jones dan echt haar opwachting maken?

Wij hopen zó dat de verhalen waar zijn.

Heeft Kim Cattrall een rol in Emily in Paris? Fans denken van wel en dit is waarom

Het wordt de laatste tijd overduidelijk dat Kim Cattrall een ‘vriend van de show’ is. Tijdens de première van Emily in Paris seizoen 3, op dinsdag 6 december, verscheen Kim op de rode loper en dat maakt fans onrustig.

Sinds ze And Just Like That weigerde, hebben fans hun zinnen gezet op Kim als mogelijke toevoeging aan Netflix’ American-in-Paris serie, vooral omdat voormalig SATC bedenker Darren Star en styliste Patricia Field bij de productie betrokken zijn.

Kim post een foto met Darren Star en je begrijpt het, de reacties zijn hysterisch. Een fan schrijft: ”they need you to make an appearance on the show…an adventure w you and sophie’‘. Iemand anders comment: ”If she plays “Samantha” on this show I will die of happiness.”

En wij zijn het er roerend mee eens. Als Samantha Jones een verschijning maakt in Emily in Paris, dan kunnen we in vrede gaan.

Emily in Paris seizoen 3

21 december is het zo ver; dan staat het derde seizoen van onze lievelingsshow Emily In Paris op Netflix! Nog heel eventjes geduld dus, maar de trailer is wel alvast online gezet. Dus je kunt al heel eventjes wat beelden opvangen van Emily, Mindy, Gabriel en Alfie.

Een jaar nadat Emily voor haar droombaan van Chicago naar Parijs is verhuisd, staat ze voor een lastige uitdaging. Zowel op werk als in de liefde moet ze keuzes maken die niet in de laatste plaats bepalend zijn voor haar toekomst in Frankrijk. Gaat ze voor haar baan in Amerika? Of blijft ze trouw aan Sylvie?!

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.