Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 12 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans van Kim Kardashian gaan los door deze behind-the-scenes van Saturday Night Live

Kim Kardashian was na haar debuut als tv-presentator bij Saturday Night Live (SNL) dit weekend het onderwerp van iedereens gesprek. Wij snappen wel waarom, want Kim deed het geweldig. Niet alleen haar grappen waren on point, de realityster zag er ook nog een geweldig uit in een knalroze outfit. Nu gaat er een behind the scenes-video rond van Kim Kardashian bij SNL en fans gaan helemaal los.

Ze wordt nog net niet het podium afgetrokken.

Kim Kardashian presenteert SNL

Kim Kardashian presenteerde dit weekend Saturday Night Live. Nadat ze zichzelf en haar familie goed had bespot begon ze over Kanye West. Ze vertelde hoe geweldig de rapper is en eindigde door te vertellen dat ze van hem gescheiden is door zijn persoonlijkheid. Ouch! Kim kreeg lovende reacties van dierbaren en ook fans waren erg onder de indruk van de presentator-skills van de realityster.

Fans waren niet alleen onder de indruk van haar presenteer-skills, ook de verschillende outfits van Kim Kardashian vielen in de smaak. We zagen haar in The People’s Kourt als rechter, dansend in een glitterjurk in de club en zelfs als Jasmine uit Aladdin. Nu vraag je je vast af hoe ze zich zo snel omkleedt om op tijd te zijn voor de volgende scene en dat is precies wat de behind the scenes-video laat zien.

Behind-the-scenes

De SNL-show die Kim Kardashian presenteerde zat vol met verschillende scenes. Hierdoor moest Kim ook veel verschillende outfits aan en moest ze zich elke keer razendsnel omkleden. Dit zien we natuurlijk niet op tv, maar een fan heeft nu een video gedeeld op social waarin te zien is hoe Kim Kardashian zich moet haasten om zich om te kleden.

De clip toont de realityster, gekleed in een nauwsluitende gele jurk met Hollywood-stijl krullen, terwijl ze nog net niet van het podium wordt getrokken omdat ze zich snel moet omkleden voor haar volgende scène. De clip – die wordt gedeeld door een Kim-fan account – heeft de caption: “This is what it’s like backstage at Saturday Night Live! Rushing to get into another outfit for your next skit 📸”

Fans gaan natuurlijk helemaal los onder de video. Iemand schreef “LMAO they just like drag her,” terwijl een ander grapte: “When you go from 0 – 100 in 5 sec.” Iemand anders zei: “The way she got pulled 😂” en “Omg you almost flew 😳 lol.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.