Anne Smits
Anne Smits Celebrity 8 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian deelt details over potentiële nieuwe liefde ‘Fred’

Het nieuwe seizoen van The Kardashians is in volle gang en dat betekent dat we weer heerlijk kunnen smullen van alle drama die de zussen meemaken. Naast drama komt er hier en daar ook wat liefde om de hoek kijken. In de nieuwe aflevering van de serie doet Kim Kardashian een boekje open over een nieuwe potentiële liefde

En hij nogal een bijzondere naam..

Kim Kardashian deelt details over potentiële nieuwe liefde

Na een korte fling met de 13 jaar jongere Pete Davidson ontstonden een aantal weken geleden de geruchten dat Kim een nieuwe lover zou hebben. Het zou gaan om de voormalig American Football-speler Tom Brady (45). In de nieuwe aflevering van The Kardashians deelt Kim details rondom haar liefdesleven.

Kim vindt daten maar ongemakkelijk

In de nieuwe aflevering van The Kardashians vertelt Kim Kardashian tijdens een lunch met de ex-man van zus Kourtney, Scott Disick, dat ze het maar lastig vindt om in het openbaar te daten. Kim geeft aan het nogal ongemakkelijk te vinden, omdat daten toch stiekem moet verlopen. In de aflevering vertelt Kim dat ze zich schaamt zodra ze met iemand wordt gezien: “Then if it’s starting to not work out, you almost have to try to make it work a little longer because you’re so embarrassed that it was so quick.”

Lover Fred

Ondanks haar struggles met daten, blijkt Kim een nieuwe man te hebben ontmoet. In de aflevering geeft Scott hem de bijnaam ‘Fred’. Kim vertelt dat haar vrienden haar naar een date in een club in New York met ‘Fred’ hadden gelokt. Volgens Kim hadden zij en Pete hier tijdens hun relatie geheime diners, waardoor de media dachten dat Kim wederom samen met Pete zou zijn. Maar dat is volgens Kim dus zeker niet het geval.

Wanneer Scott vraagt of ‘Fred’ aan haar standaarden voldoet, antwoordt de 42-jarige SKIMS-oprichter volmondig met ja. Of ‘Fred’ een bijnaam is voor de American-Football speler Tom, is onbekend. Kim Kardashian beloofde recent een aantal jaar single te blijven, maar het lijkt erop dat ‘Fred’ aardig op weg is om Kim deze belofte te laten verbreken.

Kendall Jenner slaat de plank mis met deze opvallende jurk

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.