Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 30 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian heeft gebleekte wenkbrauwen en deelt video op Instagram

Dat Kim Kardashian niet vies is van een andere kleur in haar lokken, is wel duidelijk. Dit keer verft ze niet alleen haar kapsel blond, maar bleekt ze ook haar wenkbrauwen. Ze deelt video’s op haar Instagram Stories van het proces en natuurlijk ook van het resultaat.

Who can blame her?

Kim Kardashian bleekt wenkbrauwen

Inmiddels hebben we ieder kapsel bij Kim Kardashian gezien. Van 90’s-kapsels tot een scherpe bob en van XXL-lokken tot balayages. Nu experimenteert ze met haar wenkbrauwen, die ze voor de gelegenheid bleekt. In haar Instagram Stories is te zien hoe ze backstage met gevlochten, achterover gestoken haar en haar wenkbrauwen in de verf zit. In haar Instagram Stories zegt ze, “Can you guess what the set vibes are today?”

Instagram / @kimkardashian Instagram / @kimkardashian

Bridgerton werd geïnspireerd door de Kardashians en Kim Kardashian gaat los op Twitter

Een uur later post ze een foto waarbij haar wenkbrauwen volledig geblondeerd zijn en is Kim behoorlijk enthousiast over het resultaat. “So it’s really cute guys, my bleach brows. I’m into it. Can’t wait to show you guys the final look!” En hoewel de eerste transformatie al genoeg was voor verbaasde fans, post Kim Kardashian later ook nog een look met blond haar (pruik), gebleekte wenkbrauwen, smokey-eyes en een overlined lip.

Instagram / @kimkardashian
kim kardashian wenkbrauwen
Instagram / @kimkardashian

Shoot

Het is duidelijk dat Kim K weer als een ander persoon verscheen voor de shoot. We weten nog niet precies wie de inspiratie voor de shoot was, maar we denken aan een combinatie van Lady Gaga met gebleekte wenkbrauwen en Kendall Jenner toen ze zich verkleedde als Pamela Anderson. We kunnen in ieder geval zeggen dat ook dit Kim Kardashian weer geweldig staat. Toch kiest ze ervoor om later weer terug te gaan naar haar eigen natuurlijke kleur. Op Instagram plaatst Kim K een foto met donker haar en donkere wenkbrauwen met de tekst, “I’m back to dark already don’t worry”.

kim kardashian wenkbrauwen
Instagram / @kimkardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.