Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 30 apr 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit zeggen de moedervlekken op je gezicht over jouw persoonlijkheid

De meesten van ons hebben vast wel ergens moedervlekken op ons gezicht, bijvoorbeeld op de wang of op de neus. De plek waar jouw moedervlek zich bevindt kan al veel zeggen over jouw als persoon.

Volgens TikTok-gebruiker @soveriblue kan de plek van je moedervlek zelfs wat verhullen over jouw persoonlijkheid.

Plek moedervlek: dit zegt het over jou

Het lijkt steeds gekker te worden: zelfs de moedervlekken op je gezicht of nek kunnen al veel over je persoonlijkheid vertellen. Zo zegt een moedervlek op de top van je neus dat je vaak impulsieve keuzes maakt en zegt een moedervlek op het midden van je voorhoofd dat je erg intelligent bent. TikTok-gebruiker @soveriblue laat in twee TikTok-videos zien wat de plek van je moedervlek over jou zegt.

@soveriblue

Is this true let’s seee #LiftLockPop #TechTokTips #fypシ #AirPodsJUMP #fypシ゚viral

♬ original sound – Sahar

@soveriblue

This is the part 2 that has some of the questions on the first one Teheheh #fyp #fypシ #viral #fypシ゚viral #xyzbca #moles

♬ original sound – Sahar

Dit zeggen jouw moedervlekken op je gezicht over jouw persoonlijkheid

In de video’s zien we hoe @soveriblue uitlegt wat de plek van je moedervlek zegt over jouw persoonlijkheid – onder andere het maken van keuzes, karaktereigenschappen en uitstraling. Wat denk jij: feit of fabel? We let you be the judge.

1. Op het midden van je voorhoofd

Je bent wijs, intelligent en hebt veel inzicht. Je kunt je goed verplaatsen in anderen en bekijkt een situatie altijd van verschillende kanten.

2. Op de rechterkant van je voorhoofd

Een moedervlek op de rechterkant van je voorhoofd betekent vooral dat je ambitie hebt en graag werkt voor je geld. Je zult later dan ook sneller rijker worden dan iemand anders.

3. Een moedervlek op de linkerkant van je voorhoofd

Je hebt snel de neiging om egoïstische keuzes te maken en hebt niet veel geluk in je leven.

4. Op het topje van je neus

Een moedervlek op het topje van je neus betekent dat je vaak de neiging hebt om impulsieve keuzes te maken. Je denkt 9/10 keer niet na voordat je iets doet.

5. Een moedervlek onder je neus

Wanneer je hier een moedervlek hebt trek je sneller mensen aan dan anderen. Mensen gaan naar jou toe voor advies en je maakt snel vrienden.

6. Op je linkerwang

Een moedervlek op je linkerwang houdt in dat je waarschijnlijk erg introvert bent. Je hebt een kleine vriendengroep maar vindt dit eigenlijk wel prima. Daarnaast heb je ook een klein spenderingsprobleem: je vindt het lastig geld te sparen en geeft het liever uit aan andere dingen.

7. Op je rechterwang

Het hebben van een spot op je rechterwang betekent dat je erg logistiek bent ingesteld en eerder feiten dan gevoelens vertrouwt. Je hebt een dominant karakter en vindt het – in tegenstelling tot nummer 6 – wél makkelijk om geld te sparen.

8. Een moedervlek op je lip

Wanneer je een moedervlek op je lip hebt kan dit betekenen dat je gewicht snel kan toenemen. Let goed op je dieet en wat het beste voor jouw lichaam werkt.

9. Op je kin

Mensen met een moedervlek op de kin zijn erg avontuurlijk, soms impulsief en rustig. Ze houden van reizen en zijn graag on the road.

10. Een moedervlek op de linkerkant van je gezicht

Een moedervlek die zich bevindt op de linkerkant van je gezicht – dus niet wang – betekent dat je altijd eerlijk bent en een hekel hebt aan onrecht.

11. Op de rechterkant van je gezicht

Je bent erg logistiek ingesteld, houdt van een goed debat en wilt altijd politiek correct zijn.

12. Moedervlekken op beiden zijkanten van je voorhoofd

Wanneer je moedervlekken hebt op beiden zijkanten van je voorhoofd betekent dit dat je (in de toekomst of in het nu) een fijn partner zult hebben voor het leven. Dit kan op het gebied van vriendschap maar ook liefde zijn.

13. Moedervlekken op beiden wenkbrauwen

Mensen met moedervlekken op beiden wenkbrauwen kunnen sneller beroemd en rijk worden dan anderen. Ze zijn dan ook niet vies van kletsen en in de spotlight staan.

14. Een moedervlek onder je wenkbrauw

Onder je wenkbrauw een moedervlek betekent dat je erg intelligent en artistiek bent. Je houdt ervan om creatief bezig te zijn en zult dit waarschijnlijk ook toepassen in je werk.

15. Een moedervlek onder je rechter wenkbrauw

Je hebt een grote kans op een gelukkig leven met een levenspartner en gezonde kinderen.

16. Onder je linker wenkbrauw

Een moedervlek onder je linker wenkbrauw kan betekenen dat je niet veel geluk hebt op het gebied van carrière en zaken. Dit kan slecht maar ook heel goed uitpakken.

17. Een moedervlek onder je ogen

Moedervlekken onder de ogen kunnen staan voor een slecht of chaotisch liefdesleven. Je kunt zelfs te maken hebben (gehad) met vreemdgaan.

18. Een moedervlek op de voorkant van je nek

Een moedervlek op de nek houdt in dat je een zachte en mooie stem hebt, artistiek bent en veel geluk hebt in het leven.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.