Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 8 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian is geobsedeerd door een site waarop fans haar voeten beoordelen

Kim Kardashian staat geregeld in het middelpunt van de aandacht. Zowel in Keeping Up With the Kardashians als op Instagram deelt Kim Kardashian veel over haar leven. Zo vertelde ze afgelopen week welke serie we echt moeten gaan kijken op Netflix. Nu is de realityster geobsedeerd door een site waarop haar fans haar voeten beoordelen.

Dit is niet de eerste keer dat de voeten van Kim in de schijnwerpers staan.

De voeten van Kim Kardashian

Kim Kardashian is het wel gewend om aandacht te krijgen. Of het nou gaat over een photoshop fails of de gedurfde modekeuzes van Kim, haar fans hebben altijd genoeg over haar te zeggen. Dit voorjaar werd de ster nog beschuldigd van Photoshop in een bikinifoto op Instagram. Fans dachten toen dat Kim maar vier tenen had.

Nadat er een discussie ontstond over de tenen van Kim postte de ster een video van haar voeten op haar verhaal. Dit deed ze om de complottheorieën over haar voeten de mond te snoeren. Nu deelt Kim alweer haar voeten in haar verhaal. Deze keer gaat het niet om een photoshop fail, maar over wat haar fans van haar voeten vinden.

Kim Kardashian
Instagram / @kimkarshian

Wikipedia voor voeten

Het lijkt erop dat veel fans geen genoeg kunnen krijgen van de voeten van de realityster. Kim Kardashian kwam namelijk een site – WikiFeet – tegen en hierop beoordelen mensen de voeten van celebrities. Wij hebben natuurlijk gelijk zelf even een kijkje genomen op de site en de voeten van Kim zijn niet de enige die worden beoordeeld.

Kim deelde haar ontdekking in haar Instagram-verhaal en filmde een clip van zichzelf terwijl ze door de website heen scrolde, die trouwens vol met heel veel verschillende voetfoto’s staat. “Wait there’s a such thing as a WikiFeet,” zegt Kim op haar verhaal. “Oh my god, look at my profile. Who made this?”

Kim Kardashian Voeten
Instagram / @kimkardashian
Kim Kardashian Voeten
Instagram / @kimkardashian

Nadat Kim zelf uitgebreid door alle foto’s heen had gebladerd, realiseerde ze zich dat fans haar ook een beoordeling hadden gegeven. Niet zomaar een beoordeling, maar een vijf-sterrenbeoordeling. Toen ze haar beoordeling zag was ze behoorlijk opgewonden en schreeuwde: “YES!” We kunnen dus wel zeggen dat Kim blij was met haar beoordeling.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.