Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 29 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Kim Kardashian reageert op beweringen van Kanye West dat ze ‘weer bij elkaar’ komen

Kim Kardashian en Kanye West zijn de laatste tijd onderwerp van gesprek. Kanye West heeft de afgelopen weken namelijk meerdere keren onthuld dat hij Kim Kardashian terug wil en dat hij het verhaal van hun scheiding wil veranderen. Nu heeft Kim Kardashian – die op dit moment met Pete Davidson aan het daten is – eindelijk op deze beweringen gereageerd.

Dit is de reactie waarop we aan het wachten waren.

Kim Kardashian en Kanye West

Kim Kardashian en Kanye West maakten begin dit jaar bekend dat ze gingen scheiden en toen dit nieuws naar buiten kwam was heel de wereld in shock. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want de twee waren zes jaar getrouwd en leken gelukkig met elkaar. Het stel heeft ook vier jonge kinderen samen genaamd North, Saint, Psalm en Chicago.

Kanye onthulde eerder al dat zijn kinderen graag willen dat hun ouders weer bij elkaar komen. Maar niet alleen zijn kinderen willen dat graag, want ook fans houden nog steeds hoop. Die hoop lijkt alleen steeds kleiner te worden, want Kim Kardashian is – zoals wij allemaal weten – al een paar weken aan het daten met comedian Pete Davidson en bronnen dichtbij Kim zeggen dat “ze er gelukkig uitziet”.

Reactie Kim Kardashian

Kanye West heeft in de afgelopen weken meerdere keren publiekelijk onthuld dat hij Kim Kardashian terug wil en deelde dit weekend zelfs een throwback-foto waarop het stel zoenend te zien is. Hij beweert dat God hen “weer bij elkaar zou brengen”, maar daar lijkt Kim Kardashian niet overtuigd van te zijn. Zij is naar verluidt namelijk niet overgehaald om haar scheiding van Kanye West te heroverwegen.

Kim Kardashian Kanye West
Instagram / @kanyewest

Volgens een bron dichtbij Kim Kardashian gaat ze nog steeds door met haar scheiding van Kanye West. “Make no mistake about it, Kim is not getting back together with Kanye. Kim has not given Kanye any indication whatsoever that she wants to work it out,” vertelt de bron aan HollywoodLife. “Kim already told Kanye that their marriage was done months ago when she filed for divorce.”

Pete Davidson is gespot met een gigantische zuigzoen in zijn nek tijdens een date met Kim Kardashian

Scheiding

Fans dachten dat de scheiding van Kim en Kanye niet doorging toen het stel samen uiteten werd gespot. Al snel bleek het dat ze niet bij elkaar terugkwamen, maar dat ze een goede vriendschap hadden opgebouwd en nog met elkaar werkten, naast hun co-ouderschap. “Her and Kanye even amicably divided most of their assets, including their house,” vertelt de insider. “Kanye was even satisfied with the co-parenting situation that they had worked out.”

De bron suggereert ook dat Kanye niet blij is dat zijn ex-vrouw aan het daten is met comedian Pete Davidson. “It wasn’t until Kanye saw that Kim was moving on that he decided that he and Kim were going to work things out, but it is too late for that and it is not how this works,” vertelt de insider. “Kanye is extra bothered because she is hanging out with Pete because he had some beef with Pete from when he went on SNL wearing his MAGA hat and this is known. So, the fact that Kim started to hang out with Pete bothered Kanye in general and now that he sees she is really enjoying being around him.”

Kanye West ontvolgt Kim Kardashian op Instagram na dategeruchten Pete Davidson

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wisten niet dat Kanye en Pete een aanvaring hebben gehad. In 2018 verscheen de 44-jarige rapper op SNL waar hij een toespraak hield ter ondersteuningen van Donald Trump. Een paar dagen na dat optreden haalde Pete uit naar Kanye voor het dragen van een Make America Great Again-pet en noemde het een “domme” zet. Vervolgens beweerde hij bij US TV show Weekend Update dat wat Kanye West off-air zei, “een van de ergste, meest vreselijke dingen was die hij ooit bij SNL had gezien.”

Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.