Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 5 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zijn Kim Kardashian en Kanye West weer samen? Haar laatste Instagram-foto’s zorgen voor twijfel

Nadat Kim Kardashian en Kanye West op 19 februari bekend maakten dat ze gaan scheiden, waren fans op z’n zachtst gezegd teleurgesteld. Het koppel representeerde tenslotte een periode van popcultuur waarin realitysterren het grote Hollywood binnenkwamen. Nu twijfelen fans of Kim en Kanye wel echt uit elkaar gaan en dat komt allemaal door de laatste Instagram-foto’s van Kim Kardashian.

Fans zijn benieuwd nadat Kim een aantal opvallende foto’s plaatste.

Kim Kardashian en Kanye West nog samen?

Op 3 maart kwam een rapport van TMZ naar buiten waarin stond dat Kim Kardashian het miljoenenhuis in de Hidden Hills zou houden. Ze blijft daar wonen met haar vier kinderen. Hoewel Kanye West het huis heeft ontworpen, woont hij al enige tijd in zijn huis in Wyoming. Kim wil zo min mogelijk verhuizen en gaat fulltime voor de vier kinderen zorgen. Kanye zal wel vaker op bezoek komen om zijn kinderen te zien.

En terwijl de scheiding in volle gang is en het huis zelfs al is toegewezen, werden fans in de war gebracht door Instagram-foto’s van Kim Kardashian. Op 3 maart postte ze meerdere foto’s van haar Yeezy-sneakers en promootte ze het merk van Kanye terwijl een van haar kinderen het droeg. Fans konden alleen maar denken: als ze uit elkaar gaan, waarom promoot ze dan juist nu zijn kleding- en schoenenlijn?

Instagram / @kimkardashian
kim kardashian kanye west yeezy
Instagram / @kimkardashian

Goed contact

Het blijkt dat Kim Kardashian en Kanye West ondanks hun scheiding nog goed contact hebben. Ze willen graag vriendelijk tegen elkaar blijven voor de kinderen. Maar er is nog een antwoord voor de promotie van Yeezy op haar Instagram. Voor moederdag in 2018, gaf Kanye zijn vrouw Kim $1 miljoen dollar en gedeeld eigendom van Yeezy. Kim heeft nooit bekend gemaakt hoeveel ze van het bedrijf bezit, maar in 2018 werd de waarde van Yeezy geschat op $1,5 miljard dollar.

Dat Kim Kardashian juist nu haar Yeezy-sneakers promoot is dus geen statement over hun relatie. Wellicht niet alleen omdat ze aandeelhouder is, maar ook omdat ze gelooft in het merk van ex-man Kanye West (en deels van zichzelf).

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.