Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 19 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian is extreem gestrest door haar aanstaande scheiding van Kanye West

De geruchten gaan al langer rond, maar het lijkt nu toch echt definitief te worden: Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden. En hoewel ze allebei nog niet gereageerd hebben op de scheiding, is Kim nogal gestrest door de scheidingsplannen. Dat is natuurlijk meer dan logisch, vooral omdat Kim nog naar het juiste moment zoekt om de scheiding officieel naar buiten te brengen.

Volgens bronnen wil ze dat pas doen als het laatste seizoen van KUWTK gelanceerd is.

Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden

Dat zorgt ervoor dat de stress hoog oploopt in huize Kardashian-West. Een bron vertelt aan Entertainment Tonight dat “Kim en Kanye hun best doen om hun relatieproblemen privé te houden, vooral in het belang van de kinderen.” Daar voegt de bron aan toe dat Kim enorm gestrest is door de hele situatie.

“Kim voelt zich momenteel extreem gestrest door de zorg voor hun kinderen, haar studie om advocaat te worden en haar situatie met Kanye op de best mogelijke manier uitzoeken voor zowel hun kinderen als voor hem en zijn mentale toestand.” Kim Kardashian zou Kim Kardashian niet zijn als ze niet haar best doet om alles op rolletjes te laten verlopen, maar het zou wel erg overweldigend voor haar zijn. En terecht.

Geen contact

Eerder vertelden verschillende bronnen dat Kim Kardashian en Kanye West al een tijd geen contact meer hebben. Ook zou het zo zijn dat Kanye al uit het huis is vertrokken en dat Kim zijn Yeezy-kast omgetoverd heeft tot een Skims showroom. Volgens de bron van Entertainment Tonight zijn ze wel “on speaking terms.”

“Kim houdt nog steeds van Kanye, steunt hem en wil het beste voor hem en hun hele gezin. Ze zijn duidelijk nog aan het evalueren hoe dat er precies uitziet, maar Kim is over de hele linie voorbereid op alles wat er op haar pad kan komen. “ Het ziet ernaar uit dat Kim Kardashian de scheiding officieel gaat indienen als het laatste seizoen van KUWTK tot een eind komt. Timing is everything, mensen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.