Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian verandert Kanye’s Yeezy Closet in een Skims showroom

De signalen over een scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West worden steeds duidelijker. Eerder vertelde een bron al dat ze niet meer met elkaar praten, nu heeft Kim de Yeezy Closet van Kanye in een Skims showroom veranderd.

De showroom zit in het huis van Kim Kardashian en Kanye West in Calabasas.

Kim Kardashian laat Skims showroom zien

Het huis van Kim en Kanye in Calabasas is extreem minimalistisch en wordt bijna nooit getoond in Keeping Up With The Kardashians. Toch laat ze op Instagram af en toe beelden van haar huis zien. Op 2 februari liet ze daar trots haar Skims showroom zien op Instagram, maar voor fans kwam de ruimte hen wel erg bekend voor. Het lijkt namelijk verdacht veel op de Yeezy Closet van Kanye West.

Die kast was te zien in de Netflix-serie My Next Guest Needs No Introduction met David Letterman. Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat Kim Kardashian en Kanye West van kast zijn gewisseld, maar fans laten het er niet bij zitten. Zij denken namelijk dat Kanye al uit het huis is vertrokken na alle geruchten rondom een scheiding.

Scheiding Kim en Kanye

Hoewel het nog steeds onduidelijk is of ze uit elkaar gaan en de formele procedure van de scheiding nog niet is ingezet, vertelt een bron aan E! News dat Kim en Kanye allebei klaar zijn met het huwelijk. Zelf hebben Kim Kardashian en Kanye West niet op de geruchten gereageerd, maar lijken ze het ook niet te ontkennen.

Ze zouden nu al veel tijd apart van elkaar doorbrengen en Kim krijgt hulp voor haar kinderen van zussen Khloe en Kourtney. Afgelopen week plaatste ze op Instagram nog een foto met de bekende Yeezy-sneakers van Kanye West. Nu laat ze vol trots haar Skims showroom op Instagram zien, maar misschien zit er wel een dubbele betekenis achter. We hebben de beelden even onder elkaar gezet.

Instagram / @kimkardashian
Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.