Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 7 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Luisteren maar: Kim Kardashian lanceert true crime podcast op Spotify

In 2022 ben je geen influencer tenzij je een podcast host, zo lijkt het wel. Het is dus geen verrassing dat Kim Kardashian zich ook waagt aan het opnemen van een eigen show. wat in het thema staat van niks anders dan true crime.

True Crime Podcast

Fans verwachten misschien een podcast van Kim over celebrities of fashion, maar het blijkt dat de ster van The Kardashians haar roeping heeft gevonden in het mystery genre. Opzich ook niet heel gek, aangezien ze al jaren bezig is om advocaat te worden.

Kim is deze maand de coverster van Interview en terwijl ze met hoofdredacteur Mel Ottenberg praatte, liet ze wat hints vallen over haar nieuwste onderneming. De realityster liet in een interview weten dat ze een aflevering van haar nieuwe podcast zou gaan opnemen, waarvan ze ook laat weten dat deze op Spotify komt te staan.

De realityster onthulde dat ze een grote fan is van true crime en dat ze het bingewatchen van het programma Dateline moest uitstellen om te kunnen studeren voor law school.

Kim vertelt vervolgens dat de podcast The System gaat heten en een zaak zal volgen waarin een man de doodstraf kreeg voor een driedubbele moord in Ohio. “There are so many twists and turns with how it was handled—or mishandled—and we take the listener along for a journey in search of the truth,” vertelt Kim.

Hoewel het misschien voor sommigen een onverwachte keuze van de realityster lijkt, heeft ze voor het onderwerp gekozen door haar passie voor het rechten. Kim heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om gevangenen vrij te laten die tot lange gevangenisstraffen zijn veroordeeld voor geweldloze misdaden. Kim zal in de podcast waarschijnlijk het proces van de rechtszaak onderzoeken en haar kennis op de proef stellen.

Eén ding is duidelijk, Kim blijft haar fans verrassen. Ze heeft de wereld van reality-tv, mode en cosmetica helemaal eigen gemaakt en nu komt ze de wereld van podcasts veroveren.

Er is momenteel nog geen woord over wanneer de eerste aflevering van The System online komt, maar houd je ogen en oren open voor meer informatie.

De overvaller van Kim Kardashian geeft een bizar interview over de avond van de beroving in Parijs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.