Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reizen 7 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Eropuit in de nazomer? 6x heerlijke bestemmingen om de zomer af te sluiten

Of je nu al op vakantie bent geweest deze zomer of niet: een klein tripje om de zomer af te sluiten is altijd een goed idee. Niet te veel gekkigheid, maar gewoon nog een paar dagen volop genieten voordat we de regenachtige herfst instappen. Wij zetten alvast zes heerlijke bestemmingen voor een nazomer getaway op een rijtje.

Pak jij je (mini) koffer alvast in?

6x bestemmingen voor een heerlijke trip in de nazomer

Want ja, september vraagt gewoon om nog één laatste vacay met je vriendinnen, lover of familie.

1. Antwerpen

Dichtbij huis blijven maar toch dat vakantiegevoel ervaren? Antwerpen is de perfecte plek voor een paar dagen weg. Na anderhalf uur in de trein stap je uit op het prachtige Antwerpen Centraal en kan jouw vakantie beginnen. Slapen in het FRANQ Hotel of een hapje eten bij Zola of Lunet? Count us in. 

2. Ibiza

Iets minder dichtbij huis, maar wel érg lekker. Wat is een betere afsluiter dan nog een laatste dansje wagen in het bruisende nachtleven van Ibiza? Wij zetten in dit artikel alvast de meest heerlijke restaurants voor je op een rijtje.

3. Florence

Of wat dacht je van een lang weekend pasta klappen in Florence? De sereniteit van deze prachtige Italiaanse stad zorgt ervoor dat jij weer helemaal uitgerust thuiskomt.

4.  Barcelona

Barca is áltijd een goed idee. Het weer zit mee, de mensen zijn nog in een zonnige mood en best of all: sangria overal. Onze favorieten? Eten bij Julieta’s, 1881 Per Sagardi of gewoon een lekker tapastentje op de hoek.

5. Sicilië

In de zomer is het er bloedheet, daarom is de nazomer het ideale moment om een bezoekje te brengen aan het Italiaanse eiland Sicilië. Het eiland van de cannoli, arancini en pasta alla norma. Overgehaald?

6. Champagne

End the summer with a BANG. Letterlijk, want zeg je een trip naar Champagne, dan zeg je drie dagen lang niets anders dan champagne poppen. Bezoek de wijngaarden en de champagnehuizen waar de bruiswijn met liefde gemaakt wordt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.