Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 18 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Kim Kardashian en North West lijken tweeling in nieuwe foto op Instagram

We weten inmiddels dat Kim Kardashian en North West twee handen op één buik zijn, zo maakten ze eerder een TikTok-account en delen ze vaker video’s en foto’s samen. Kim en North zien er vrijwel identiek uit in hun nieuwe collectie aan selfies. Eerder zeiden fans al dat Chicago het evenbeeld was van Kim, nu zien we ook flinke gelijkenissen tussen Kim en North.

Twinning is winning.

Kim Kardashian en North West

Kim plaatste op Instagram drie selfies met North, terwijl de twee elkaar aan het knuffelen waren tijdens een schattig logeerpartijtje. En alsof deze twee er nog niet identiek genoeg uitzagen, laten de nieuwe foto’s moeder en dochter zien in een matching roze pyjama met hartprint, vermoedelijk door Valentijnsdag.

Op de foto’s zijn Kim en North aan het lachen terwijl ze knuffelen, waaruit blijkt dat ze heel veel lol hebben in de momenten die ze samen doorbrengen. Zus en tante Khloé Kardashian schrijft “Cuties” onder de foto en ook andere volgers hebben hun reacties klaar op de foto’s van Kim en North. Een fan schrijft, “Like mom like daughter,” en een ander voegt toe, “Matching pyjamas are so cute 😍.”

Eerder zagen we al foto’s van Kim Kardashian met dochter Chicago, waarvan fans ook zeiden dat ze identiek waren aan elkaar. De vierjarige dochter van Kim lijkt sprekend op haar moeder:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.