Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 18 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan compleet los over de laatste post van Rihanna en A$AP Rocky

Rihanna en A$AP Rocky zijn nu officieel het favoriete koppel van internet, na hun *iconische* zwangerschapsaankondiging afgelopen maand. Voor het geval je een herinnering nodig hebt, het paar poseerde in een casual fotoshoot in New York City om hun babynieuws bekend te maken. Hun laatste Instagram-post zorgt er wederom voor dat fans helemaal los gaan.

Het gaat om een Valentijnspost van het stel.

Rihanna en A$AP Rocky

Het internet kan niet stoppen met praten over Rihanna en A$AP Rocky. De twee maakten afgelopen maand bekend dat ze hun eerste kind verwachten en sindsdien wordt RiRi continu gespot in de meest stijlvolle zwangerschapsoutfits. Op Valentijnsdag werden we natuurlijk getrakteerd door heel veel PDA van celebrities, maar de post van RiRi en A$AP sprong er wederom uit.

Rihanna liet op Instagram de details van Valentijnsdag met A$AP Rocky zien en plaatste een reeks foto’s, te beginnen met een paar superleuke Lego-bloemen, die ze vermoedelijk van A$AP heeft gekregen. De zangeres schreef onder de foto’s, “nerdz”, en voegde een foto toe van A$APs hand terwijl de twee genoten van een diner met uitzicht op zee, plus een kaart die de tekst van het Method Man-nummer ‘All I Need’ leek te bevatten. Vervolgens zagen we nog een hele romantische sunset.

Reacties

Fans gaan, zoals verwacht, compleet los onder de post van Rihanna en praten vooral over hoe schattig de twee samen zijn. Zo schrijft iemand, “So cuteeeeee,” terwijl anderen vooral opmerkingen hoe subtiel de twee zijn. “They’re so lowkey, I can’t 😩.” “but the Lego flowers go hard,” schrijft een volgende en een vierde voegt toe, “Lego flowers hit different.” Vervolgens schrijft iemand dat de bloemen voor altijd bewaard kunnen worden, “Flowers that will last forever ❤️.” Een laatste voegt toe hoe leuk het is om Rihanna blij te zien, “My girl finally found her match and it makes my heart smile.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.