Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 28 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is weer zover: Kim Kardashian wordt door het slijk gehaald om gebruik Photoshop

Dat de Kardashians niet vies zijn van een beetje Photoshop weten we allemaal. Inmiddels is het bijna tweemaandelijkse traditie van fans om een van de zussen door het slijk te halen om een ‘Photshop fail’. Al ligt het dit keer anders, trouwe fans vinden de Photoshop van Kim Kardashian niet mislukt, maar simpelweg onnodig.

Instagram-account @problematicfame betrapte Kim Kardashian op het tonen van haar (al strakke) lichaam.

 

Kim Kardashian wordt door het slijk gehaald om Photoshop

Het gaat om een foto die is genomen bij de Louis Vuitton Mens Show op de Pont Neuf in Parijs. Je weet wel, die ene waar heel de modewereld bij aanwezig was. Kim schittert in een prachtige set, die ook door Pharrell is ontworden in het, nu al iconische, pixelprint geïnspireerd door Minecraft.

De persoon achter het Instagram-account @problematicfame viel alleen één ding op: de foto op de beeldbanken verschilt van de foto op Kim’s Instagram-pagina. Voor dat Kim de foto postte heeft ze haar buik iets slanker gemaakt en haar gezicht iets gelift. Daar hebben fans natuurlijk wat over te zeggen, want die vinden Kim al prachtig hoe ze is.

Zie hier de originele foto:

Photo by Victor Boyko/Getty Images for Louis Vuitton

En de foto die Kim online deelde,op de vierde slide:

En hoewel de verschillen met het blote ook moeilijk te spotten zijn, wordt het met de onderstaande video ineens duidelijk.

“Imagine spending all that money in surgeries, all that dieting and time in the gym, and STILL not being happy with yourself,” schrijft iemand onder de foto. ”I don’t even know which one’s the photoshopped version to be honest, completely random and unnecessary edits. Her body dismorphia must be so bad she probably can’t decide no more what she finds beautiful and what makes her insecure” schrijft iemand anders.

En zo luiden er nog talloze comments. Sommigen betreurd, anderen zijn boos. Hoe dan ook is dit geen Photoshop-fail, maar ook geen handige retouch.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.