Emma Toussain
Emma Toussain Podcast 28 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Temptation-Evie van Vliet over ongepaste vragen na deelname: ‘Ben je al zwanger?’

Evie en haar vriend Mike deden afgelopen seizoen mee aan Temptation Island: Love or Leave omdat Evie graag wilde dat Mike meer over over een toekomst met kinderen zou willen praten. De relatie is fijn en ze zijn gelukkig met elkaar, maar dat puntje steekt toch wel een klein beetje. Op Temptation Island hoopte het stel erachter te komen of ze inderdaad echt zo gek op elkaar zijn en of er ruimte is voor een gesprek. En ja, dat bleek gelukkig. Die kinderwens werd wel behoorlijk uitgemolken en Evie ondervindt nog steeds de gevolgen van haar uitspraken.

Sure, ze wil kids, maar nog lang niet. Toch krijgt ze regelmatig gekke vragen van mensen op straat. In onze podcast ‘De GroepsApp’ schuift Evie aan als co-host en vertelt ze natuurlijk ook over Temptation Island.

Luister De GroepsApp

NSMBL geeft je natuurlijk een dagelijkse dosis aan nieuwtjes, inspiratie én adviezen en dat brengen we dus nu ook naar je favoriete streamingapp. Wekelijks even een halfuurtje ontspannen met de leuke en bijzondere verhalen van Emma, Karlijn en Sophie. Want wat krijgen zij vaak verschillende vragen voorgeschoteld… ‘Wat doe jij nou eigenlijk precies?’ en ‘hoe werkt dat, al die evenementen?’ en ‘Waar halen jullie al je inspiratie vandaan?’ Deze week is Sophie op vakantie en hebben we een hele gezellige blonde co-host, Evie dus.

En over die rare ongepaste (en eigenlijk onbeschofte) vragen vertelt ze het volgende: “Nu het lekker weer wordt.. we zitten dan lekker in de voortuin en dan lopen er mensen langs. Die kijken, die lopen door, en dan lopen ze terug en dan zeggen ze: ‘Oh, ben je al zwanger?’ Echt ongelofelijk!”

@nsmblmagazine

Aflevering 5 van ‘De GroepsApp’ nu te luisteren! Onze eerste gast is Evie van Vliet, bekend van Temptation Island 🎧 Hoe bevalt het leven na deelname? #temptationisland #reality #videoland #evievanvliet #kinderwens #voorjou #podcast #groepsapp #spotify #applepodcasts

♬ origineel geluid – NSMBL

De hele podcast luister je via de player onder het intro of ga natuurlijk naar ‘De GroepsApp’ of Spotify of via Apple Podcasts. Daar staat ‘ie ook gewoon, kan je gelijk abonneren.

Unpopular opinion: ‘Je kunt een man vertrouwen met anticonceptie’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.