Aartie Narain
Aartie Narain Celebrity 7 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Wait, whut? Kim Kardashian werd al eerder gespot zonder trouwring

Het is geen geheim dat er al enige tijd problemen zijn in het huwelijk tussen Kim Kardashian en haar man Kanye West. Het lijkt zelfs alsof Kim Kardashian al eerder hints dropte op Instagram dat er een scheiding aan zat te komen. Op meerdere foto’s werd de celebrity gespot zonder haar trouwring. Wij praten je bij.

Er gaan al langer geruchten rond over de mogelijke scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West, maar het lijkt erop dat Kim deze geruchten bevestigd op Instagram.

Kim Kardashian al eerder gespot zonder trouwring

Kim Kardashian en Kanye West trouwden in 2014 tijdens een prachtige ceremonie in Italië en zijn al zes jaar samen. De twee zitten al een tijdje niet meer op dezelfde lijn en dat blijkt ook uit social media. Het stel vierden de kerstdagen niet samen. Kim bleef met haar familie in Los Angeles en Kanye was op zijn ranch in Wyoming. Op 22 december poste Kim een foto zonder haar trouwring die werd gemaakt tijdens de vakantie van met familie naar Lake Tahoe.

Maar ook voordat de twee de kerstdagen apart vierden bleek Kim Kardashian haar ring niet meer te dragen. Op 17 december deelde ze een foto met haar BFF Lala Anthony, waar haar linkerhand duidelijk zichtbaar ringvrij is.

Voor het jaarlijkse kerstavondfeest van de Kardashians rockt ze een statement-ring om haar pink, maar weer geen trouwring.

De scheiding

Page Six bericht eergisteren dat Kim Kardashian en Kanye West naar verluidt gaan scheiden, na een huwelijk van zes jaar. Hoewel niemand van de familie op het nieuws heeft gereageerd, stelt Page Six dat “een scheiding aanstaande is”. Daaraan wordt toegevoegd dat Kim “Laura Wasser (bekende advocaat voor scheidingen van celebrities) heeft ingehuurd en dat ze in schikkingsgesprekken zitten”.

“Kim and Kanye are in counseling and exploring their options. They have been working on their marriage for a long time, but no decision has been made,”
vertelt een bron aan People.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.