Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 9 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian draagt de ultieme glitterjas en wij willen er direct een hebben

Als Kim Kardashian ergens bekend om staat is het wel haar iconische kledingstijl. Van haar Met Gala outfit tot haar Elle Woods Halloween-kostuum: de realityster zorgt er altijd voor dat ze er geweldig uitziet. Nu is ze gespot met een grote glitterjas die super extra is en wij willen er direct ook een hebben.

Glitter is altijd een goed idee.

Mode-icoon Kim Kardashian

Nu het buiten weer kouder wordt, naderen we de tijd van het jaar waarin we onze winterjas weer uit de kast moeten halen. Niet alleen overdag, maar ook als we ‘s avonds naar de stad gaan in onze uitgaanskleding is het belangrijk om jezelf warm te houden. Maar hoe zorg je ervoor dat je er nog steeds fabulous uitziet terwijl je een dikke winterjas draagt?

Het is een van onze grootste garderobe-dilemma’s en velen van ons weten niet wat ze ermee moeten. Gelukkig geeft Kim Kardashian nu het perfecte voorbeeld en we willen de jas direct kopen. Ze bedekt niet zomaar haar geweldige outfit, maar maakt haar jas een onderdeel van haar showstopping look en wij zouden deze jas zelfs binnen willen aanlaten.

Een glitterjas

Kim werd deze week gespot in New York City en stapte uit een auto met een oversized glitterjas. Het licht van de camera’s zorgden ervoor dat er regenboogkleuren in de jas tevoorschijn kwamen en wij zijn obsessed. Kim Kardashian droeg onder de jas een zwarte set van Balenciaga bestaand uit een overslagtop en een legging.

Kim Kardashian glitter jas
Robert Kamau/GC Images

Kim maakte de look af met een minimalistische rechthoekige zwarte zonnebril en een paar statement oorbellen. Haar make-up look was relatief neutraal met een mooie lipgloss en een natuurlijk ogende blush. Wij vinden deze look ontzettend goed geslaagd en gaan snel opzoek naar eenzelfde soort jas om aan onze winter garderobe toe te voegen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.