Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 7 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian post vakantiefoto’s zonder make-up op Instagram

Terwijl Pasen voor ons een goede reden is om eindelijk weer eens een leuke outfit uit de kast te trekken, houdt Kim Kardashian het bij activewear, bikini’s en een make-uploos gezicht. Kim postte afgelopen dagen foto’s van haar vakantie op Instagram en daar zien we zeldzame foto’s van Kim zonder make-up.

Samen met haar kinderen geniet ze van een welverdiende vakantie tijdens Spring Break.

Kim Kardashian zonder make-up

We kennen Kim Kardashian natuurlijk allemaal vanwege haar flawless make-uplooks vol glam. Toch lijkt het erop dat ook de Kardashian-Jenners een stapje terug doen als het gaat om filters en make-up. Zo postte Khloe Kardashian eerder een foto van haar striae, zagen we meerdere foto’s van Kylie Jenner zonder filter en zette ook Kim Kardashian eerder een foto zonder make-up online. En eerlijk is eerlijk, we love to see it.

Afgelopen weekend post Kim Kardashian meerdere foto’s op Instagram van de vakantie met haar kinderen. Tijdens Pasen is ze gevlucht naar een tropisch oord vol palmbomen en witte stranden. Aan de foto’s te zien geniet ze volop van haar vakantie en ligt ze in de zon zonder make-up (zoals dat hoort). Dat de vakantie low-key is qua outfits en make-uplooks moge duidelijk zijn, want op Eerste Paasdag postte Kim een foto zonder make-up, in gele activewear met Yeezy-sandalen met de caption, “Happy Easter everyone 🐥”

Spring Break

En daar blijft het niet bij, want Kim post ook een foto waarop ze knuffelt met drie van haar kinderen en schrijft in de caption, “Mom life on vacay! #SpringBreak.” Later post ze wederom een make-uploze foto in bikini terwijl ze op een trap zit. Het moge duidelijk zijn: Kim ziet er ook geweldig uit zonder alle glam, pruiken en make-up. Wij kijken ernaar uit om meer natuurlijke foto’s van haar te zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.