Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 26 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian deelt intieme foto met Travis Barker in string-bikini

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn smoorverliefd op elkaar en iedereen mag het weten. Tijdens haar verjaardag deelde Travis nieuwe foto’s en een intieme video met Kourtney Kardashian. Nu post Kourtney zelf een intieme foto met haar nieuwe liefde op Instagram, in jawel, een string-bikini.

Kourtney en Travis zijn nu een aantal maanden samen.

Kourtney Kardashian deelt intieme foto met Travis Barker

In januari werd bekend dat de Travis Barker en Kourtney Kardashian aan het daten zijn na een lange vriendschap. Een bron vertelde aan E! News dat het erg low-key was, maar dat Kourtney erg gelukkig is met de relatie. “They are a really good match, and Kourtney’s entire family already loves Travis. They have been neighbors and great friends for years, and it just recently turned romantic.”

Eerder deelde Travis Barker al een foto van een tattoo van Kourtney’s naam op zijn borst, daarna deelde hij intieme foto’s ter ere van haar verjaardag. Nu is het de beurt aan Kourtney, die een intieme foto met haar nieuwe liefde post in de woestijn. En ze draagt niets meer dan een string-bikini. In de caption deelt ze meer over de liefde die ze voor Travis voelt met de tekst, “Just Like Heaven”

Reacties

Travis Barker reageert direct op de foto van Kourtney Kardashian met de tekst, “🖤 EVERYTHING” Ook andere volgers reageren op de foto van Kourtney met reacties als, “Obsessed 😍” en, “I’m feeling a huge urge for a new bikini and a new tattoo😍🔥.” Toch zijn er ook fans die Kourtney liever met ex Scott Disick zouden zien. Zij plaatsen reacties onder de foto’s als, “Go back to Scott pls 😩” en, “Poor Scott is all I can think of honestly..”

Eerder gaf Scott Disick toe dat hij het lastig vindt om Kourtney Kardashian met iemand anders te zien. Hij deed dit in een nieuwe aflevering van Keeping Up With The Kardashians, die hoogstwaarschijnlijk werd opgenomen voordat Kourtney met Travis ging daten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.