Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 26 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Margot Robbie introduceert een volle pony en een faux-bob tijdens de Oscars

We kennen Margot Robbie vooral als blondine met lange, wavy lokken. Toch heeft ze de afgelopen tijd meerdere kapsels gehad. Zo ging ze van strawberry blonde naar caramel ombre en van ginger naar chunky highlights. Nu kiest ze voor een volle pony (!) en een faux-bob.

Eerlijk is eerlijk: wij zijn groot fan.

Margot Robbie heeft volle pony

Vannacht vond de 93ste editie van de Academy Awards plaats en de celebrities trokken wederom alles uit de kast. Op de rode loper zagen we eindelijk weer prachtige looks en ook bijzondere kapsels. Zo koos Halle Berry met een microfringe en verscheen Margot Robbie met een volle pony en faux-bob. Natuurlijk zag ze er (zoals gewoonlijk) prachtig uit op de rode loper, maar zei ze wel vaarwel tegen haar platinumblonde lokken.

Hairstylist Bryce Scarlett knipte haar lokken in een volle pony en kleurde haar kapsel dirty blonde met een semi-balayage. Zo heeft ze lichte lokken langs haar gezicht en wordt het steeds donkerder in de richting van haar kruin. Bryce Scarlett deed haar lange lokken (waarschijnlijk verlengd door extensions) in een lage paardenstaart, waardoor het een effect van een faux-bob kreeg.

Chris Pizzello / POOL / AFP

Make-up

Vervolgens gaf make-up artist Patty Dybroff haar een subtiele sunkissed look en gebruikte ze voor haar hele gezicht Chanel make-up. Voor de look van Margot Robbie gebruikte ze het Palette Essentielle in Caramel. “It’s kind of like an everything palette—and that was what I used on her cheeks, as a bronzer, as a sneaky contour, and around her eyes…” vertelt de make-up artist van Margot Robbie.

En wij zijn stiekem heel blij met deze tips, zodat we de look van Margot Robbie (inclusief het haar) thuis nog even kunnen namaken. Alleen nog een goede hairstylist en MUA vinden, anyone?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.