Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 7 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

De Halloween-versieringen van Kourtney Kardashian zijn super *extra* en veelbesproken op social media

Nu oktober officieel is begonnen denken we allemaal alleen nog maar aan Halloween. Celebrities maken zich klaar om dit jaar weer flink uit te pakken voor Halloween en niet alleen hun outfits worden dit jaar extra. Ook hun huizen moeten eraan geloven en dit laat Kourtney Kardashian nu al zien op haar Instagram-account.

Wij krijgen spontaan zin in Halloween.

Kourtney Kardashian klaar voor Halloween

De Kardashian-Jenners weten hoe ze feestdagen moeten vieren. Dit laten ze altijd uitgebreid zien op hun Instagram-account als ze de meest iconische feesten geven. Vooral Kerst en Halloween zijn favorieten van de familie. Zo had Kim in 2019 tampon-achtige kerstversiering waarover heel het internet losging en had Kylie haar huis spookachtig versierd tijdens Halloween.

Vorig jaar begon Kourtney Kardashian al vroeg met het versieren van haar huis. Twee weken voordat de feestdag officieel gevierd werd, had Kourtney al haar Halloween-decor al opgezet. Nu is de oudste zus van de familie er dit jaar extra vroeg bij, want ze heeft de Halloween-decoratie nu al een maand van tevoren uit de kast getrokken. We kunnen wel zeggen dat het behoorlijk *extra* is.

Halloween-decoratie

Kourtney heeft duidelijk besloten dat heel oktober Halloween-maand is en wij zijn het hier helemaal mee eens. Waarom maar één dag genieten van de griezelige feestdag als het ook een hele maand kan? Voor het huis van de oprichtster van Poosh staan op dit moment twee supergrote skeletten.

Op haar Instagram-account is een serie aan foto’s te zien waarin ze haar versierde huis laat zien. Zo heeft ze reusachtige skeletten voor haar deur staan, een in Halloween-thema gedekte tafel en pompoenen met een skelet-gezicht erin. Kourtney staat zelf in een skelettenpak voor de spiegel en ook haar dochter Penelope is helemaal klaar voor Halloween.

Reacties

Terwijl sommige fans in de opmerkingen reageerde dat ze 2 oktober veelte vroeg vinden voor Halloween, waren andere super enthousiast. Zo reageerde een fan, “It’s practically Halloween already🤷🏼‍♀️” en reageerde een ander: “Your house is everything around holidays! I’m coming ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥.” Iemand anders reageerde: “Cannot WAIT to see how you dress up this year!” en hier zijn ook wij super benieuwd naar, want als de Kardashian-Jenners ergens om bekend staan, dan zijn het wel hun iconische Halloween-kostuums.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.