Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 6 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner kondigt Halloween-collectie aan met naakte video op Instagram

Kylie Jenner bewijst weer eens dat ze een bloody good make-upcollectie aan het maken is. In een Instagram-post die ze gisteren plaatste zien we de nieuwe Halloween-samenwerking voor Kylie Cosmetics. Dit keer werd ze geïnspireerd door de klassieker Nightmare on ELM Street en dat viert ze door een naakte video van zichzelf te plaatsen op Instagram.

De teaser maakt veel los.

Kylie Jenner post naakte video

Voor dagen als Halloween en kerst komt Kylie Jenner altijd met een unieke samenwerking. Zo lanceerde ze vorig jaar een kerstcollectie van Kylie Cosmetics x The Grinch, dit jaar kiest ze voor een iconische én bloederige samenwerking voor Halloween. Gisteren deelde Kylie een creepy video op Instagram waarin ze de nieuwe lancering al kort aan het teasen is. In de video zien we Kylie Jenner met een gezicht vol make-up terwijl ze verder helemaal niks aanheeft.

Kylie Jenner maakt tweede zwangerschap bekend in ontroerende video op Instagram

Mocht je denken dat Kylie dan volledig naakt was, dan heb je het mis. Ze zat namelijk van head-to-toe onder het bloed, nog meer dan dat Carrie was in de film die in 1976 uitkwam. De Kylie Cosmetics-collectie is geinspireerd op de film Nightmare on ELM Street. Kylie vraagt onder de post aan haar volgers, “can you guess who we collaborated with this year for halloween?”

Reacties

Fans zijn natuurlijk direct enthousiast en ook momager Kris Jenner spreekt haar enthousiasme uit met de reactie, “Halloween Queen!!!!!!🔥🔥🔥” Vervolgens voegt Khloé Kardashian toe, “My spooky queen !!!!! Come on and shut it down” Anderen zien vooral de gelijkenissen met een menstruatie en plaatsen reacties als, “Literally me on my periods” en, “When I start my period in the shower” Hoe dan ook, het lijkt erop dat Kylie Jenner weer all out gaat met de samenwerking.

Ze plaatst later nog een foto op Instagram met de tekst, “KYLIE X NIGHTMARE ON ELM STREET 🔪🩸 ahhh what a DREAM to collaborate with the icon of horror! reveal happening right now on my stories! launching 10.12 @kyliecosmetics” De collectie verschijnt op 12 oktober.

Kylie Jenner introduceert nieuw merk Kylie Baby en fans gaan los op Twitter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.