Anne Smits
Anne Smits Celebrity 6 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian is nu platinablond en heeft daardoor een totaal andere look

Er gaat geen week voorbij zonder Kardashian-nieuws.  Van Kim’s photoshop fails tot aan Kourtney’s ‘vagina-gummy’s: de Kardashians doen er alles aan om op te vallen. Deze keer is het Kourtney die de show steelt. En niet met een snoepje voor je vagijn, maar met een nieuwe coupe.

Kourtney gaat haar zussen achterna met haar nieuwe coupe

Kourtney Kardashian heeft een nieuw kapsel

De Kardashians zijn onder andere door hun Armeense vader gezegend met donkerbruine lokken. Maar dat weerhoudt hen niet om die donkere coupe eens door de bleek te halen. Vorig jaar ruilde Kim haar donkere kapsel al in voor een blonde variant en ook halfzusje Kylie Jenner besloten afscheid te nemen van haar donkerbruine lokken. Ook de wenkbrauwen blijven niet gespaard, want die werden door Kendall onder handen genomen.

Kourtney is nu platina blond

Inmiddels weten we dat Kourtney niet vooraan staat met alle fashion trends en dat haar zussen haar meestal voor zijn. Het is dan ook geen surprise dat Kourtney inmiddels heeft gekozen voor de platina blonde coupe. Gisteren deelde ze een foto op Instagram waar ze haar nieuwe look showt.

De reacties zijn verdeeld

Niet iedereen staat achter Kourtney’s keuze om haar kapsel onder handen te nemen. De reacties zijn nogal verdeeld: “I miss her long hair and how she used to dress. I mean she looks beautiful but This rock chick wannabe era isn’t suiting her.”, “Actually love this look”“such a pity your black hair is really much nicer”.

Een gezwel of side boob?

De reacties gaan niet alleen over Kourtney’s korte bob. Haar volgers vragen zich ook af wat de bult is die bij Kourtney’s linkerarm zit. Zo onstaat er nog wat discussie onder de foto: “What is that on your arm. You should really get that checked, it could be serious”. Sommige volgers denken dat het slechts om een side boob gaat: “its her side boob… 😑.

Verbergt Kylie Jenner met het Selena Gomez-drama dat Travis Scott een andere vrouw heeft zwanger gemaakt?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.