Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 29 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is weer zover: Kim Kardashian wordt beschuldigd van Photoshoppen

Een paar dingen zijn zeker in het leven: we betalen veel belasting, we gaan dood en eens in de paar maanden wordt Kim Kardashian beschuldigd van een Photoshop-foto. Nu is het weer zover, want naar aanleiding van haar kerstfoto’s met de familie stellen fans een heleboel vragen.

Is er aan deze foto’s geknutseld?

Kim Kardashian wordt beschuldigd van Photoshoppen

Afgelopen maandag deelde Kim een reeks foto’s waar zijzelf op te zien was, samen met moeder Kris en haar zussen Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie. En zoals verwacht komen de KarJenners weer met de meest flamboyante looks aan, die van je scherm af spatten. Toch valt het oog van veel fans op één ding: de voeten van Kendall Jenner.

En we moeten toegeven: het lijkt er ook wel op dat de dames allemaal in deze foto geplakt zijn, in plaats van er samen op te staan. Als we naar Kendall’s voeten kijken, dan lijkt ze op de jurk van Kylie te staan. Of het lijkt alsof ze zweeft. Either way, we weten dus dat dit een Photoshop-kwestie is.

Maar het gaat verder dan de voeten van Kendall. Fans zetten ook hun vraagtekens bij Khloé en Kim. In de comments schrijven ze: “Khloe’s face is totally photoshopped,” en “Y’all look photoshopped in. Especially u kim. From another picture.” 

Meer Photoshop fails van de Kardashians

Dit is niet de eerste keer dat Kim door haar fans beschuldigd wordt van Photoshoppen. Afgelopen april deelde ze een foto in Skims set, waarop ze te zien was zonder navel. We herhalen: zonder navel. Kim werd vervolgens beschuldigd van het photoshoppen van de neus en kaaklijn van haar vriend Pete Davidson.

De Kardashian-Jenners zijn geen vreemden van Photoshop, zo moest Khloé Kardashian recentelijk toegeven dat fans gelijk hadden toen ze vermoedden dat de familie het gezicht van haar dochter True had geëdit op het lichaam van nichtje Stormi in foto’s van een tripje naar Disneyland.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.