Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 28 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian beschuldigt Kim van het ‘gebruiken’ van haar bruiloft als zakelijke kans

Het zouden de Kardashians niet zijn, als er onder de zussen niet wat gekibbeld werd. In het nieuwe seizoen van The Kardashiams zien we hoe Kourtney beschuldigingen doet aan het adres van Kim. Geen milde, want het gaat over de bruiloft van Kourtney en Travis.

Hoe kan het ook anders?

Kourtney Kardashian beschuldigt Kim

In de teaser van seizoen 3 van The Kardashians, die recentelijk online kwam, zien we hoe Kourtney Kim beschuldigt van het ‘gebruiken’ van haar bruiloft in Toscane. Volgens Kourtney zag haar zusje de bruiloft als een zakelijke kans.

Kim droeg een aantal Dolce & Gabbana outfits naar de bruiloft van Kourtney, die zelf ook een trouwjurk van het Italiaanse duo droeg. Later werd Kim het gezicht van Dolce & Gabbana. Toeval? Kourtney denkt van niet.

“My sister used my wedding as a business opportunity,” horen we Kourtney zeggen in de trailer. ”She felt like her wedding vibes were stripped from her” horen we Kendall tegen Kylie zeggen. De bruiloft van Kourtney en de CIAO Kim show erna hebben veel stof doen opwaaien in de familie Kardashian-Jenner.

Wat gaan we nog meer zien in seizoen 3?

Net als afgelopen jaren, zijn de Kardashians dit jaar ook weer veel in opspraak geweest. Veel van de onderwerpen waar commotie om was, gaan we terugzien in de show.

De scheiding van Kim en Kanye werd afgelopen jaar definitief en in de show gaan we zien hoe Kim daarmee omgaat en hoe het alleenstaand moederschap haar afgaat. Daarnaast had Khloé een melanoom op haar gezicht dat zij liet verwijderen. Een heftige ingreep die haar niet in de koude kleren is gaan zitten. En tot slot zien we in de trailer dat Kylie een gesprek aankaart over de beautystandaarden die de invloedrijke zussen zetten.

En natuurlijk is daar momager Kris Jenner, die het mediacircus rondom haar dochters zo goed mogelijk laat verlopen. Vanaf 25 mei is het derde seizoen van The Kardashians te zien op Disney+.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.