Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 10 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian post een make-uploze selfie die regelrecht uit de 90’s komt

Het is geen geheim dat de meesten van ons zich nostalgischer dan ooit voelen. De afgelopen jaren zijn we weer in de ban van stijlen uit het verleden. Of we nou kijken naar films uit onze jeugd of dat we teruggaan naar buckethats en haarstijlen uit de 90’s, we hebben nostalgische gevoelens. En we blijken niet de enigen, want ook Kourtney Kardashian gaat maar wat graag terug naar de jaren negentig.

Kourtney post nu een make-uploze selfie die bij ons behoorlijk wat 90’s-vibes oproept.

Kourtney Kardashian zonder make-up op Instagram

In de nieuwe selfie die Kourtney Kardashian op Instagram postte, draagt ze niet alleen kledingstukken uit onze favoriete tijd, ze leert haar dochter Penelope ook iets over de 90’s. Kourtney draagt een babyblauwe buckethat en neonkleurige bloemenbikini, ook draagt ze geen druppeltje make-up en zien we haar natuurlijke huidtextuur op de foto. Wat de selfie nog leuker maakt? Het feit dat Penelope precies dezelfde buckethat draagt.

Het lijkt erop dat de Kardashians steeds meer van hun natuurlijke schoonheid laten zien. Zussen Kim en Kourtney Kardashian zijn niet bang om in full glam op Instagram te verschijnen, maar dragen ook steeds vaker geen druppeltje make-up. Ook halfzus Kylie Jenner doet langzaam mee aan de trend, zo onthulde ze eerder geen filters meer te willen gebruiken en verschijnt ook zij steeds vaker zonder make-up. De Kardashians gaan daarmee steeds meer af van onrealistische schoonheidsidealen.

Reacties

De reacties op die ontwikkeling zijn voornamelijk positief. Zo schrijft zus Khloé Kardashian onder de foto van Kourtney Kardashian, “Both are perfection” en voegen andere fans reacties toe als, “Loveeeeee ❤️❤️❤️❤️” en, “THE BEST DUO❤️” Ook Kim Kardashian krijgt positieve reacties op haar make-uploze foto’s. Zo lezen we, “That face omg Kim 😍” en, “She looks so much more beautiful without the makeup” De Kardashians volgen de trend die andere celebrities als Rihanna, Hailey Bieber en Selena Gomez al eerder inzetten.

Rihanna deelt make-uploze selfie op Instagram en lijkt geen dag ouder te worden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.