Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian deelt haar iconische 90’s-kapsel op Instagram en fans gaan los

De nineties zijn hotter dan ooit, blijkt wel uit de mode. En niet alleen kleden we ons naar de jaren negentig, onze beautylooks komen ook uit de tijd van The Spice Girls. Ook Kim Kardashian is fan, zo bracht ze onlangs al een haaraccessoire uit de 90’s terug en introduceert ze nu met een kapsel uit de jaren negentig. En als Kim K fan is, dan moeten we het zeker op ons lijstje zetten.

Kim haalt wat nostalgie uit de kast en deelt haar nieuwe kapsel op Instagram.

Kim Kardashian heeft nieuwe kapsel

Een aantal weken geleden zagen we Kim Kardashian in een chocoladebruine outfit met een haarband uit de 90’s. Ze kreeg veel reacties op haar nostalgische stijl en lijkt erdoor geïnspireerd. Gisteren deelt Kim namelijk een foto met een kapsel uit de jaren negentig. In haar caption verwijst ze naar The Spice Girls met de tekst, “Baby Spice.”

Eerlijk is eerlijk: wij zijn direct fan van dit kapsel. Kim Kardashian draagt in de foto een boob tube top met slangenprint en een matchy minirok. Om de look af te maken kiest ze voor een look waarbij ze twee staarten op haar hoofd heeft. En alsof dat nog niet nineties genoeg is, kiest ze als finishing touch voor een kruisende scheiding en twee plukken langs haar gezicht.

Jaren negentig

Goed, we weten nu dat Kim Kardashian fan is van zowel de modestijlen als de beautylooks uit de jaren negentig. Kim lijkt op de foto jonger dan ooit en fans reageren onder de foto dat ze op haar dochters Chicago en North lijkt. We lezen reacties als, “Chicago is that u?” en, “NORTH!!! 100%”. Anderen reageren, “Baby face!! 😍” en “You look like a doll 💕💕”. Voor de volledige vibes missen we alleen nog een Smirnoff Ice in haar hand.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.