Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian post topless foto’s van haar verlovingsnacht met Travis Barker

Het is bijna een week geleden dat Travis Barker zijn liefde Kourtney Kardashian ten huwelijk vroeg op een strand in Californië. Eerder postte Kourtney al foto’s van het magische moment op Instagram, maar nu post ze ook nog behind-the-scenes foto’s van de veelbesproken avond.

En die zijn… topless.

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn verloofd

Travis Barker vroeg Kourtney Kardashian ten huwelijk op de meest romantische manier: hij ging op zijn knieën op een strand dat volledig bedekt was met rode rozen. Het moge duidelijk zijn dat Kourtney Kardashian meteen ‘ja’ tegen haar grote liefde zei. Vervolgens stond heel Instagram vol met foto’s van het magische moment, waar Travis en Kourtney beiden beelden van de verloving deelden.

Vervolgens schreef Kourtney bij een van de foto’s, “I woke up all night thinking it was a dream.” Wie dacht dat het daarbij bleef, think again. Kourtney Kardashian post namelijk opnieuw foto’s van de avond, dit keer van achter de schermen. Op de foto’s draagt ze haar enorme (!) verlovingsring om haar vinger, maar wat nog meer opvalt is dat Kourt topless op een met rozen bedekt bed ligt.

Onverwacht

Een bron die met E! News sprak, vertelt dat Kourtney Kardashian compleet geshockeerd was door het aanzoek van Travis Barker. “It happened during the sunset at Rosewood Miramar,” vertelde de bron. “They had just got back from NYC and decided to do a day trip to Montecito. Kourtney thought it was going to be a casual day, as they always go to Rosewood, and she was totally thrown off.”

De bron vervolgt, “Kourtney was so happy and was definitely emotional. She teared up and couldn’t stop saying ‘I love you.’” Hoewel we het nog niet zeker weten, bestaat er een grote kans dat de bruiloft van Kourtney en Travis wordt gefilmd voor de nieuwe realityserie van Hulu. Er werden namelijk camera’s gespot bij het post-engagement diner van de twee. Dat hebben we dan weer te danken aan Kris Jenner.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.