Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 18 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn officieel verloofd

Toen je vanmorgen opstond zag je waarschijnlijk maar één ding langskomen op social media: Kourtney Kardashian en Travis Barker. De twee zijn al een tijdje aan het daten en iedereen ziet – door alle intieme foto’s van de twee – dat ze helemaal dol zijn op elkaar. Het was pas eerder dit jaar dat het paar Instagram-officieel werd en sinds gister zijn ze ook officieel verloofd.

Kravis forever.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn de laatste tijd veel in het nieuws. Zo deelde Kim Kardashian laatst haar mening over de intieme foto’s van Travis en Kourtney en ging het internet los toen de DM’s van Scott Disick over Kourtney Kardashian door haar ex Younes Bendjima op Instagram werden exposed.

Nu gaat het opnieuw los over de twee en niet zonder goede reden: het stel is namelijk verloofd. Dit maakten ze gisteren bekend. In de Instagram-post die Kourtney Kardashian deelde is het paar – omringd door rode rozen en kaarsen – zoenend te zien op het strand. De caption van de post luidt: “Forever @travisbarker.” Super romantisch.

Familie van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kim Kardashian was er ook snel bij en deelde het nieuws op haar Instagram-stories en op Twitter. Ze deelde een video van het pas verloofde stel met de caption: “KRAVIS FOREVER.” Op de achtergrond is het lied Marry You van Bruno Mars te horen en zien we het paar zoenen terwijl Kim langzaam inzoomt op Kourntey’s prachtige verlovingsring.

De kinderen van Travis – Alabama Barker en Landon Barker – vierden ook het gelukkige nieuws van de verloving met berichten op hun social media. Zo schreef Alabama: “So happy for you guys, I love u both” en schreef Landon: “Congratulations @Kourtneykardash and @travisbarker I’m so happy for you guys love you guys so much!”

Kourtney Kardashian Travis Barker verloofd
Instagram / @alabamaluellabarker
Kourtney Kardashian Travis Barker verloofd
Instagram / @landonasherbarker

Niet verwacht

Een bron die dichtbij het paar staat, vertelde aan E! News dat Kourntey “geen idee” had dat Travis haar zou vragen, aangezien ze net pas terug waren in LA. “They had just got back from NYC and decided to do a day trip to Montecito. Kourtney thought it was going to be a casual day, as they always go to Rosewood, and she was totally thrown off”, vertelde de insider.

Volgens de insider koos Travis Barker de plek op het strand, omdat het een van hun favoriete plekken is en ze daar veel herinneringen hebben. “As they reached the centre of the roses, Travis professed his love for Kourtney and thanked her for making him a better person,” vervolgde de insider. “It was super emotional and sentimental. Kourtney was so happy and was definitely emotional. She teared up and couldn’t stop saying, ‘I love you’.”

Reacties

Het hele internet ging los toen Kourtney Kardashian en travis Barker bekend maakten dat ze verloofd zijn en wij snappen wel waarom. Fans reageerden ook massaal onder de Instagram-post van Kourtney. Zo schreef een fan: “It’s not the time, it’s the person. ❤️❤️” en reageerde iemand anders: “Sobbing 😭😭😭😭😭😭😭 love u both so much xoxox.”

Wij zijn super blij voor Kourtney en Travis en hopen dat hopen dat we “forever” van deze twee mogen blijven genieten. Gefeliciteerd!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.