Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 31 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Younes Bendjima exposed Scott Disick op Instagram terwijl hij over Kourtney Kardashian roddelt

Hoewel Scott Disick eerder publiekelijk deed alsof hij blij was voor zijn ex Kourtney Kardashian en haar nieuwe liefde Travis Barker, lijkt er niets minder waar. In een DM op Instagram naar Kourtney’s ex Younes Bendjima deelt hij zijn échte gedachten over Kourt en Travis naar aanleiding van een foto van hun vakantie in Italië.

Younes deelt bewijs op Instagram.

Scott Disick roddelt over Kourtney Kardashian tegen Younes Bendjima

Voor wie dacht dat Scott Disick zich niet meer bezighield met de activiteiten van zijn ex Kourtney Kardashian, think again. Hoewel Scott publiekelijk de perfecte rol van co-ouder op zich neemt, lijkt hij zo zijn eigen gedachten over Kourtney en Travis te hebben. Scott is nu samen met Amelia Hamlin, maar eerder liet hij al blijken het moeilijk te vinden om Kourtney Kardashian met een andere man te zien.

Kourtney lijkt op haar beurt dolgelukkig met Travis Barker en geniet van een welverdiende vakantie in Italië met haar grote liefde. Kourtney plaatste zelf al meerdere intieme foto’s met Travis, maar ook de paparazzi kan er geen genoeg van krijgen. Ze maakten foto’s van Travis en Kourtney terwijl ze op een boot in de Middellandse Zee aan het zoenen zijn. En je kunt het al raden: ex Scott Disick was not amused toen hij de foto’s zag en zocht steun bij Kourtney’s andere ex, model Younes Bendjima, via Instagram.

Exposed

Het is duidelijk dat Younes totaal niet op het bericht van Scott zit te wachten, waardoor hij hem besluit te exposen op Instagram. In het bericht dat Scott stuurt staat een foto van een zoenende Kravis met de tekst, “Yo is this chick ok!???? Broooo like what is this. In the middle of Italy” Waarom Scott Disick besloot steun te zoeken bij Younes is niet bekend, want de twee zijn niet bepaald vrienden. Wél is duidelijk dat de jaloezie van Scott er vanaf spat.

Scott Disick plaatst foto met Kourtney Kardashian en kinderen op Instagram

Younes wil er op zijn beurt niks van weten en besluit te sturen, “Doesn’t matter to me as long as shes happy. PS: i aint your bro.” Vervolgens maakt hij een schermafbeelding van het gesprek en deelt hij die in zijn Instagram Story met de tekst, “keep the same energy you had about me publicly, privately.” Oei, Scott…..

Instagram / @younesbendjima

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.