Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 3 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze producten heb je nodig om Kourtney Kardashians Skims-campagne glow te creëren

Kourtney Kardashian is de laatste tijd meer dan ooit in het nieuws. Nadat ze samen met haar nieuwe BFF Megan Fox hun vriendjes aankondigde als hun future baby daddies, waren ze ook samen te zien in de nieuwste shoot van het merk Skims van Kim Kardashian. Megan en Kourtney zagen er geweldig uit en wij vertellen je precies hoe jij zelf die glow kan creëren.

Wij vertellen je precies welke producten je nodig hebt.

Skims-campagne

Het is pas net een week geleden dat we Kourtney Kardashian en Megan Fox zagen schitteren in de nieuwste Skims-campagne. Het was een geniale marketingactie van Kim Kardashian om Megan Fox en Kourtney Kardashian – die nu razendpopulair zijn – te gebruiken voor haar merk. Nu zijn we erachter gekomen met welke producten je de glow van Kourtney nabootst en wij vertellen je alles wat je moet weten.

De visagiste van Kourtney – Rokael Beauty – deelde namelijk op Instagram welke producten zij gebruikte om het gezicht van Kourtney shoot-ready te maken en wij willen de producten natuurlijk direct inslaan. Het vervelende is wel dat een aantal producten die Rokael gebruikte van KKW-Beauty zijn. Deze zijn op dit moment niet te koop doordat het merk een rebranding ondergaat.

Make-up producten

Niet getreurd, want niet alle producten zijn van KKW-beauty. Rokael noemt ook drie niet KKW-beautyproducten die gewoon te koop zijn, waaronder een highlighter die Kourtney haar show-stopping glow geeft. Voor de natuurlijke wenkbrauwen van Kourtney gebruikt haar visagist een populair product: de Anastasia Beverly Hills’ Brow Wiz in de kleur Caramel.

Om wat meer dimensie te geven aan het gezicht van Kourtney gebruikt haar visagist de Iconic London’s Precision Duo Contour Pots en ze maakt het geheel af met de Iconic London’s Illuminator voor: “that perfect glow on her cheeks”. Wij zijn fan en willen deze look nu nog gaan proberen. Daarom hebben wij de make-up producten voor je op een rij gezet.

1. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Wenkbrauwpotlood – € 22,15

Wenkbrauw Kourtney Kardashian Skims
Douglas

2. ICONIC London Illuminator 13.5ml – €27,45

Skims highlighter
LOOKFANTASTIC

3. PRECISION DUO CONTOUR POTS – €‌33.00

Bronzer
Iconic London

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.