Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 23 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan los over intieme foto’s van Megan Fox en Kourtney Kardashian voor Skims

Megan Fox en Kourtney Kardashian zijn de nieuwe BFFs waarvan we niet wisten dat we ze nodig hadden. Toch doet Kim Kardashian er alles aan om ons dat te laten beseffen, door de nieuwe shoot van de besties voor haar merk Skims. En daarmee bewijst Kim K wederom dat ze de queen of marketing is, want fans gaan los op social media.

De campagne bevat intieme beelden van Kourtney en Megan.

Megan Fox en Kourtney Kardashian voor Skims

Gisteren lanceerde Kim Kardashian haar nieuwe campagne voor merk Skims, met niemand minder dan Megan Fox en Kourtney Kardashian in de hoofdrol. Megan en Kourtney verschijnen de afgelopen tijd vaker samen, zo presenteerde het duo de VMA’s en postte Kourtney daarna tongende foto’s op het toilet met hun vriendjes Travis Barker en Machine Gun Kelly. Natuurlijk zag Kim Kardashian daar meteen een kans in en strikte ze de BFFs voor de nieuwe shoot van Skims.

En met resultaat. Megan Fox deelde de foto’s met haar 15,7 miljoen volgers met de tekst, “Kourt, forever isn’t long enough 🖤 Welcome to our SKIMS Cotton Shoot — an immersive experience @skims” Skims schreef, “@MeganFox & @KourtneyKardash for SKIMS. Cotton has never looked this good. Photo: @DonnaTrope.” Vervolgens postte Kourtney ook een foto van de shoot op Instagram met de tekst, “Apples🍎or cherries🍒? wearing the Cotton Collection @skims”

Reacties

Fotograaf Donna deelde ook een aantal foto’s van de shoot op Instagram en fans gaan compleet los op Instagram en Twitter over de nieuwe campagne van Skims. “Hottest ever 🔥🔥🔥,” schrijft iemand, terwijl een ander toevoegt, “SO STUNNING❤️”. Een derde zegt, “that’s hot” en een vierde voegt toe, “This is the most fire pic ever.” Ook op Twitter regent het reacties op de nieuwe foto’s van Megan Fox en Kourtney Kardashian.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.