Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 24 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Oude garde aan de party: Kris Jenner flaneert met Jeff Bezos op Coachella

Afgelopen weekend vond de tweede editie van Coachella plaats – en waar we vorige week genieten van de looks van jonge celebs, was het dit weekend de oude garde die Palm Springs onveilig maakte. Onder andere Kris Jenner flaneerde met Jeff Bezos op het wereldberoemde Coachella.

Move over Kendall en Kylie, Kris is dit weekend aan de beurt om te feesten.

Kris Jenner flaneert met Jeff Bezos op Coachella

Coachella is de plek waar bekend Hollywood komt om te drinken, te feesten en te dansen. Inmiddels is het meerdaagse muziekfestival meer uitgegroeid tot een mode- en netwerkfestijn, maar dat mag de pret niet drukken.

Kris Jenner besloot de stoute schoenen aan te trekken en samen met haar partner Corey Gamble richting Palm Springs te trekken. Op vrijdagavond werd ze gespot op het festival, met nog een heel bekend koppel: Jeff Bezos en Lauren Sanchez. De foto’s op TMZ laten zien dat het een gezellige dubbeldate was.

De vier hingen wat rond op het festival, waarna via een geheime route naar het hoofdpodium werden geleid… waar ze Bad Bunny voor het tweede weekend op rij als headliner zouden zien optreden. Ging Kris haar toekomstige schoonzoon ontmoeten?

Kendall Jenner was ook aanwezig

Zoals verwacht, was Kendall Jenner ook aanwezig op het festival. Want waar Bad Bunny is, is Kendall. Vorig weekend werden de twee al samen gespot op het populaire festival. . De twee hadden voornamelijk oog voor elkaar en weinig voor de optredens om hen heen. Waar de twee het precies over hebben gehad, was moeilijk te zien. Zo droeg Bad Bunny een doek als gezichtsmasker, waardoor liplezen er voor de paparazzi in ieder geval niet in zat.

Op TikTok worden er al veel grappen gemaakt over hoe een relatie tussen Kendall en Bad Bunny eruit zou zien. Vooral de verschillende afkomsten van de twee zijn het onderwerp van de video’s. Zo komt Bad Bunny, oftewel Benito, uit Puerto Rico en is Kendall natuurlijk een Amerikaanse.

@massmandato

Power couple😍 #kendalljenner #badbunny

♬ original sound – Massimo Mandato

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.